• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

reklama
Makota! Niech ten dzien bedzie dla Waszej trojki najcudowniejszy!
Samych radosnych chwil na "nowej drodze zycia" :) i meza od razu wez w obroty, bo jak mu popuscisz to juz cale zycie tak bedzie:D

Catsun i Limonka, spelnienia marzen dziewczyny!

Bylam juz na zakupach, wydalam majatek <wow> a nic szczegolnego w sumie nie kupilam.

Hej dziewczyny
Sorki ale na razie tylko o sobie bo czasu na czytanie brak chwilowo :/

Dziekuję za życzenia:)
Makota wszystkiego naj w tym cudownym dniu :) No i sczęścia dużo, duzo szczęścia i milosci :)
Szmaragd cieszę się, że już dobrze u was :)

Wczoraj mialam napisanego posta w polowie, ale pozniej już nie siadlam do kompa:/ I post poszedł się *******.
Robiłam wczoraj mała imprezkę urodzinową fajnie bylo, tylę że mąż solidnie opił moje zdrowie :/ Poszłam spać kolo 3 ale zasnąć nie mogłam. Ostatni raz na zegarek spojrzałam o 5 a o 8 wstałam:/ Ledwo żyję i zaraz na kimkę idę, bo B dzisiaj wolne ma :)
Mam pytanie do mam karmiących butelką, ilę wasze dzieci zjadają i co ile?? Bo moja Jula od kilku dni je już po 180 co ok 3 max 3,5 godzi. Niby jej 5-6 razy, według norm ok ale nie wiem czy to nie za dużo, ale jak jadła 150 to ciężko jej było wytrzymać te 3 godziny.

Dobra idę odpocząć miłej sobotki :)

Najlepszego dla solenizantek!

Makota szczęścia i miłości na nowej drodze życia!

Mąż i Ola wysłani do spożywczego, a ja z Zuzia lezymy, ona śpi, a ja sie zastanawiam, czy usnac z nią :) za niedługo moi rodzice przyjadą, przydałoby się trochę ogarnąć , ale nie mam siły...poza tym znow pęcherz mnie boli, wyszłam na dwór w niezapietej kurtce, niby tylko z samochodu do sklepu, ale widocznie wystarczyło...kupiliśmy Oli buty na zimę, założenie było, ze szukamy botkow a potem kozaczki , ale w sumie buty z membrana są oddychajace, więc może już w nich biegać, zwłaszcza jak w okolicach zera jest i sama się nad kozakami zastanawiam ( najpierw muszę je kupić ). Odebralismy też dla niej kurtkę i dla Zuzi bodziaki ( promocja była, kupiłam już na 74). Wczoraj znalazłam też buty do wózka takie na chłodna jesień , jutro upiore i do zimy mam dzieci przygotowane :) Nooo może nie do zimy, bo czapki maja chłodno jesienne, ale już prawie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry