reklama
Gosia i Bartek
Fanka BB :)
Sokoja stale elementy dnia moj szybko zalapal. Po 7 budzi sie definitywnie i schodzi z mama i bratem na dol do wozka. Tam wdaje sie w dysputy i po 40 minutach zasypia. Wczesniej bylo na 20 minut teraz 40 do 1h. Okres aktywnosci i cwiczen i byla drzemka 20 minut tak ok 10.20. Nastepny okrrs aktywnosci. Po 12 cyc i darcie sie do wozka. Najpozniej 12.50 w wozku gotowy do wyjscia i przysypial. 13.15 wychodzimy po brata i albo maly spi do 15 albi sie budzi. Zalezy od widzi mi sie. Od tego tez zalez3 czy ma drzemke 20 minutowa przed 17 czy tez nie. Przez 18 niepokoj do czasu az szanowny ijciec nie wykapje, ale ze malutek szybki wyszkolil ojca, ze po 18 lazienka jest super to ojciec pilnuje. Po kapieli nie chce cyca. Nic mu nie pasuje. Ostatnio odkrylam, ze wolu su przytuluc w lozku, kub wyciszyc w lozeczku i zasypia po 20, gdzie wczesniej byly rece i tuli tul. Ile razy w nicy karmie? Nie mam pojecia.
Makota hahaha. Bartek z checia przybedzie w zamian za wycieczke nad morze
.
Makota hahaha. Bartek z checia przybedzie w zamian za wycieczke nad morze
darunia0712
Dziewczyny, powoli wracam
Może zacznę w końcu częściej się udzielać. Teraz dzieciaki śpią. Jestem sama w domu i weszłam na bb zobaczyć co u Was żeby czasem sobie głowy nie zaprzątać negatywnymi myślami.
Dzieci dietę mają rozszerzoną. Chętnie jedzą to cudowne jedzonko ze słoiczków. Hania pięknie przełyka, natomiast Nikoś stwierdził, że przy jedzeniu trzeba gadać i pluć. Tak więc, dzięki niemu wszystko jest zawsze marchewkowe
Mleka prawie wcale nie chcą pić, jedynie na śpiku.
Dzieci dietę mają rozszerzoną. Chętnie jedzą to cudowne jedzonko ze słoiczków. Hania pięknie przełyka, natomiast Nikoś stwierdził, że przy jedzeniu trzeba gadać i pluć. Tak więc, dzięki niemu wszystko jest zawsze marchewkowe
Gosia i Bartek
Co do rytmu dnia. Moj wrzeszczal i piszczal. Lezy juz w wozku ubrany po brata u spi.
Katka***
Hehe Darunia to wesoło. Pamiętam że Natalia miała podobnie z tym gadaniem ;-) no i dobrze że tu zagładądasz ;-)
Co tam u was ciekawego na obiad? U mnie szaleństwa brak: kalafiorowa i makaron z serem..
A i tak dobrze że w ogóle coś będzie o 2 daniach nie wspominając! Bo moje samopomoczucie do pupy :-)
Co tam u was ciekawego na obiad? U mnie szaleństwa brak: kalafiorowa i makaron z serem..
A i tak dobrze że w ogóle coś będzie o 2 daniach nie wspominając! Bo moje samopomoczucie do pupy :-)
Lilla My
Pola przepis na spaghetti z porem poproszę bo mam dużo pora i nie wiem jak go zrobić.
reklama
mama_bobasa
Moderatorka
Witam, ale zalatany dzien;/ od rana dopiero usiadlam na spokojnie:/
Darunia, witaj. Super, ze jestes! Smiesznie to musi wygladac jak synek pluje wszystkim
pierwsza marchewke zaczelas podawac?
W ogole co sie podaje najpierw? Bo tutaj od 4m-ca jest mnostwo sloiczkow o roznych smakach, co mnie najbardziej zdziwilo z owocow sliwki juz sa po 4m-cu. W Polsce tez?
Pola, zaintrygowalas mnie tym spaghetti! Prosila bym bardzo o przepis
Mika, a ta w ogole przypomnialo mi sie, ze te muffinki ktore polecalas to sa przepyszne. Bede robic tylko z tego przepisu teraz.
Dzieki forum juz dwa przepisy trafily w moje podniebienie
muffinki i watrobka z jablkiem!
Zapisalam sie wreszcie do szkoly. Z jednej strony fajnie, bo troche zmienie otoczenie, ale z drugiej bede musiala na 4-5 godz zostawiac mala.. Ale kiedy mam ta szkole skonczyc jak nie teraz:/ potem bedzie i praca i szkola i odbije sie ten brak czasu dla malej, a teraz jest okazja, zanim zaczne to pewnie bedzie juz po nowym roku.
A wlasnie, Catsun gdzie sie podziewasz???? ???
Haust, zdrowka!
O rytmie dnia nie bede sie rozpisywac, bo juz posalam w nocy. Ale jak wiecie kolorowo nie jest
Darunia, witaj. Super, ze jestes! Smiesznie to musi wygladac jak synek pluje wszystkim
W ogole co sie podaje najpierw? Bo tutaj od 4m-ca jest mnostwo sloiczkow o roznych smakach, co mnie najbardziej zdziwilo z owocow sliwki juz sa po 4m-cu. W Polsce tez?
Pola, zaintrygowalas mnie tym spaghetti! Prosila bym bardzo o przepis
Mika, a ta w ogole przypomnialo mi sie, ze te muffinki ktore polecalas to sa przepyszne. Bede robic tylko z tego przepisu teraz.
Dzieki forum juz dwa przepisy trafily w moje podniebienie
Zapisalam sie wreszcie do szkoly. Z jednej strony fajnie, bo troche zmienie otoczenie, ale z drugiej bede musiala na 4-5 godz zostawiac mala.. Ale kiedy mam ta szkole skonczyc jak nie teraz:/ potem bedzie i praca i szkola i odbije sie ten brak czasu dla malej, a teraz jest okazja, zanim zaczne to pewnie bedzie juz po nowym roku.
A wlasnie, Catsun gdzie sie podziewasz???? ???
Haust, zdrowka!
O rytmie dnia nie bede sie rozpisywac, bo juz posalam w nocy. Ale jak wiecie kolorowo nie jest
Ostatnia edycja: