reklama

Lipiec 2014

Floriana - spoko. Wiosna na pewno sie uda, a jak nie wiosna to latem. Nasze wrzeszczuny beda ciekawsze swiata i pogoda bedzie ladniejsza ;)

Jak Wy to robicie, ze macie ogarnieta 2 dzieci, mieszkanie, obiad, ciasto, salatki i jeszcze macie czas na kawe? :D

Co ogarne to mam balagan. Das jest jeczakiem wiec obiad robie na 150 rat, a zanim przyszykuje jego jedzonko to jeczy i jeczy... ;)

Kupilam puzzle piankowe i wygospodarowalam bezpieczne miejsce na ich ulokowanie. Moze to mi troche zycie ulatwi :p

A wozek trzymam na reczniku na przedpokoju, bo innego pomyslu na bloto posniegowe chwilowo nie mam...

reklama
about To niesprawiedliwe że mąż całą noc pił, a ja się źle nie czuję. Mdli mnie, mam dreszcze jakbym miała kaca. Dobrze ze on chociaż dzieckiem się zajmuje.

Po kaszce spała do 2.30, a potem, 5.30 i 7.30 chyba. byłam tak nieprzytomna ze nie pamiętam.

Ostatnia edycja:
Emyly bo tylko ta rzecz jest pewna. Bynajmniej jak dzieciaki sa male. Inne rzeczy sa zmienne. Zmienia sie miejsce zamieszkania, prace, partnera... a male dzieci to staly punkt odniesienia. To jak nasze slonce wokol ktorego krazymy po naszych orbitach....

Oj ten nowy rok mi podsumowania przyniosl.
Spokojnej nocy dziewczyny.

reklama
Och przed świętami zaniechałam czytanie z braku czasu i coś już nie mogę nadrobić.

Kobietki wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Co by dzieciaki spać pozwalały, a ząbki bezboleśnie wychodziły. A Wasze marzenia niech się spełnią :)

A na tą chwilę dobrej nocki życzę i postaram się coś nadgonić :p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry