reklama

Lipiec 2014

reklama
Bony Bartek od rana marudzi,krzyczy i placze.....
Nie ma humorku....
Osrodek zdrowia zamknięty do odwołania a mieliśmy sie szczepić...

Dzisiaj postanowiłam ze kończę z tym przelewaniem wrzatkiem za każdym razem butelek. Dokladnie myje pkynem i plucze i zobaczymy. Jak będzie ok to będę raz albo dwa razy dziennie przelewać. Zreszta większość chyba juz tak robi dawno tutaj.

Graza zaczęłam od marchewki ale zaparcie wystąpiło więc odstawiłam. Teraz brokuł dynia groszek. Obserwuję czy po podaniu nie ma problemów z brzuszkiem i ew alergii.
Zacznij np marchewka potem marchewka z dynią potem dynia potem dynia ziemniak. Tylko jeśli będzie dobrze tolerowane warzywko to mieszaj.
A schematy linki i cała dyskusja toczy się na tamtym wątku

Graza zaczynasz od jednoskladnikowych (czyt. etykiety) a potem z czasem mieszane. Tak jak Elifit napisała schemat w odpowiednim wątku.
Ja niedługo mięsko będę wprowadzać.
Od kaszek mamy zatwierdzenie więc odstawiam.

Graza, ja tez kp. Dalam marchew, ziemniak, dynie, kalafior, brokula, groszek, jablko i morele.

Kaszki daje mleczne. Manne i ryzowa. Mam obserwowac reakcje po mm, bo niewiadomo czy Adas moze jesc to zwykle mm. JAKIEJ FIRMY MM MOZE BYC W BOBOVICIE?

Adas dzis ma jakies dziwne kupy. Wczoraj dawalam dynie, wiec to zadna nowosc. Moze mu zeby ida ;p

Wspolczuje Tobie problemow z kp :/

Jak czytam ile produktów dajecie dzieciom to mnie ogarnia histeryczny śmiech, dzizas jak pomyślę a wyeliminowaniu jednego posiłku mlecznego to chyba pierś mi eksploduję ale już czas na urozmaicenie diety. Ok idę na wątek rozszerzanie diety poczytam zapiszę pytania. Czy u Was też tak wieje? my dzisiaj zrezygnowaliśmy ze spaceru bo mało mi głowy nie urwało jak wyszłam sprawdzić temp.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry