Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lilla ja też je Kocham. Dzisiaj uratowała mi ręce w oczekiwaniu na wizytę. Poczekalnia niewielka, z wózkiem nie ma opcji, zresztą moje dziecko nie z tych co grzecznie w wózku siedzą. Przed nami kilka osób, czyli blisko godzina w poczekalni. Więc kółka z torebki i oglądamy świat:thumbup:
Elifit szczegóły już od jakiegoś czasu tam gdzie być powinny
Elifit. Ty dobra jestes w tych jezykach jaka masz strategie na umysl bardziej humanistyczny?? Z mojej szkoly nic nie wyszlo przyczepili sie do mnie,ze jak jestem na macierzynskim to nie moge chodzic do szkoly:-/ wiec sama w domu sie ucze.
Mamob na słówka dobry jest sposób na kontekst. Każde słowo łącz z sytuacją. Staraj się ułożyć sobie zdanie z tym słowem najlepiej pozytywne w znaczeniu. Łącz to nieznane słówko z już ci znanymi. Możesz też wypisywać cechy tego słowa, wyrazy bliskoznaczne ewentualnie definicje.
Pisałam, że mam dzisiaj Dobry dzień? Kolejna pozytywna wiadomość przyszła pocztą. Payback przypomniał mi że moje punkty tracą ważność. Weszłam na stronę i z tego co by mnie interesowało to mogę moje punkty wymienić na zestaw trzech garnków lub patelni Ambition. Fajne są bo z odpinanymi rączkami, dla mnie istotna kwestia bo zajmują mało miejsca.
Tylko pytanie czy warto?
Zna ktoś tą markę?
Bo ja tylko z tego, że gotowano w nich w Top Chefie