Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hania śpi juz 2 h, pewnie zaraz pobudka na mleczko bo zasnela bez
Buziaki dla 7 miesieczniakow :-*
Pierwsze słyszę o tych specyfikach o których piszecie, czasami amolem dzieci posmaruje
Dobrze ze dzień się kończy, niby wszystko ok ale chodzę jak bomba zegarowa, podobno jestem nie do wytrzymania, wszystkim się obrywa, nawet mojej mamie
@ juz przylazla wiec może samopoczucie się poprawi, oby...
Katka, trzymaj się dzielnie. Łączę się w bólu. Męża tylko 2 dni nie było, ale z chorymi dziećmi wystarczy.
Moja też mało jadła na początku, ale ona raczej z tych dużo jedzących , więc po 3 dniach zaczęła nadrabiać.
Ja zazwyczaj robię jej ulubione dania wtedy. W czasie choroby wchodzą głównie kwaśne zupy, pomidorowa, szczawiowa, ogórkowa.
Pulmicort na 100 % miałaś? Jest też Nebbud i on przy refundacji sporo taniej wychodzi niż refundowany Pulmicort. Chociaż nam ostatnio przepisali też P.
Dzień dobry
Nocnych płaczy "bo wypadł smoczek" lub "bo leżę na plecach" ciąg dalszy. Kiedy to dziecko wróci do ładnego spania? Bycie matka jest cholernie męczące, a nie mam przecież tak najgorzej.
Pogoda się zpsuła. deszcz pada już pół nocy. Może w dzien się rozpogodzi.
Caluski, cukiereczki ciasteczka. (pamięta ktoś z jakiego programu to tekst?)
U nas są płacze 'bo leżę na brzuchu'. Dzisiaj był jeden o 6 ale udało się udobruchać smoczkiem i dospał do 7, ale wygląda na to że już zainaugurował nowy dzień o dłużej nie pośpi eh
Hej
Lilla był kiedyś taki program 30 ton lista przebojów. Z niego pochodzi ten tekst.
A moje dziecko młodsze zrobiło sobie przerwę w nocy od 23 do 3.00. Świat jest piękny