reklama

Lipiec 2014

reklama
Witajcie, nie mogę dostać się do kompa bo mąż go okupuje! Wiec podejmuje kolejna próbę napisania czegoś na tel zobaczymy czy wyjdzie :) mamoB współczuję awantura, mam nadzieje ze szybko zagości spokój co ugotowalas L? A któraś z was rozszerza dietę BLW?
Limonka moja Liwia tez ma jakieś krostki kolo buzi i tez nie rozkminiam od czego to może być. Ostatnio dałam jej surowe jablko w rękę wiec trochę to obstawiam właśnie.
Kasia ty tez po awanturze z m, eh! Trzymaj sie! Dziś udało mi się pojeździć na łyżwach! Oliwia za to dala popalić trochę babci ale co tam :) teraz już śpi i ja też zawijam z nadzieją na lepszą noc niż ta dzisiejsza!

Witam wieczornie, właśnie lezymy z bobasiem w łóżku a mąż pojechał na pepkowe do kolegi i wróci jutro po pracy. Bobaś się kręci i nie wygląda na śpiącego.

Koleżanka urodziła dziś córeczkę przez cc. Tak się zastanawiam czy któraś po pierwszej cc rodziła SN?

Makota ja też jeszcze używam suszarki .

Mamob współczuję kłótni i tule :*

Makota tobie współczuję afty. Znam temat. Możesz smarowac dentinoxem lub czymkolwiek z lidokainą. Żuć goździka tę przyprawe lub roztworem wody utlenionej.

Kasia o kurcze co babci się stało? Tule po kłótni :*

Kasiuchna ja owoce blw ;)

Undomiel ja chciałam sn ale się nie udało.

Pola trzymam kciuki żeby precz poszło. Moja lewa pierś też hiperaktywna.

Z marudzi. A marudzi ehh

hej, jest tu ktoś? Drugi raz karmie (1.30, 4.15) i mam nadzieje ze do 8.30 wytrzyma :)

współczuję kłótni i innych przekleństw niedzielnych (złamane ręki itp). Zdrowia i dwustu lat dla Babci!!

Gdzie Tusia? Michalina? HELLO!

Ostatnia edycja:
Dzien dobry! :D

Undomiel - uzywasz tej suszarki tylko przy duzym terrorze? Jak sie rozleniwilam, albo Adas sie "rozpuscil" ;) bo moja mama, siostra i tesciowa usypiaja go bez suszarki, a mi i M zasypia w 99% przy suszarce. Poza tym budzi sie pierdyliad razy w nocy. Czytalam, ze gdy dziecko budzi sie w innym miejscu niz zasnelo zaczyna plakac. Myslalam, ze to bzdury, ale zaczyna mi sie to zgadzac :/

Pola - troche to juz trwa :/ mam nadzieje, ze w koncu minie

Elifit - po gozdziku chyba sie zhaftam ;) dentinox mam. Nie wiedzialam, ze to pomaga na afty. Dzieki ;)

Adas ostatnio zasypia przy tacie... Wlasnie zasnal wiec i ja przymkne oko.

Branoc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry