reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Dzień dobry!!!
Jestem niewyspana! Tato mi wczoraj przywiózł z domu jakieś wielkie pudło, jak się okazało z pamiątkami. A w tym były pamiętniki!!!! :-D do późna siedziałam z mężem i czytaliśmy. Płakałam ze śmiechu i ze wzruszenia :-D
No masakra! Kawał historii :-)

Bellina!!! Śniłaś mi się dziś że na jakimś szkoleniu razem byłyśmy :-D

Lilla ja też bym chciała jeszcze na godzinę paść....

reklama
dzień dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
noc lepsza niz poprzednie ale nic nie piszę....... wiadomo :)

z tym katarem - jak wam idzie odciaganie?? u nas rozpacz. nie mam serca go męczyc za bardzo... jeszcze na początku oekj ale jak w końcu jakies glutki zaczynaja sie przemieszczać to jest płacz, ucieka mi główka. macie jakis patent?? katarek w ogóle sie nie sprawdza, wczoraj 2razy próbowałam.
robimy 3 razy dziennie inhalacje po ok 7-8minut, psikam wodą morską, 2 razy na dobe nasivin.

nie ma gorączki od wcoraj więc dzis wyjdziemy na dwór wietrzyć gluty!!!!!!! a wczoraj taka świetna pogoda była ale jeszcze miał stan podgorączkowy.

jak nie dostał wysypki to tonie była 3dniówka?

współczuje kłótni. sama nawarczałam na męża w nocy jak mały urządził rozpacz, chyba dlatego że śpi :/ eh
makota nie wiem jak z tym spaniem. u nas też często pobudki i nie zawsze na jedznie, staram się dawać butle tylko raz w nocy, a obudzi się i 15razy.
z płakaniem jak dziecko sie gdzie indziej obudzi to nie wiem. mój mały zawsze budzi się gdzie indziej.zasypia n rękach a budzi w łóżeczku.... czasem budzi sie spokojny a czasem rozpacz. wydaje mi się że powinien sie rpzyzwyczaić że budzi się w łóżeczku.

ja mam raczej wrażenie że póki to on sobie nie zdaje sprawy z tego że śpi. robi to nie świadomie. mój półtoraroczny siostrzeniec od jakis 4 miesięcy chodzi świadomie spać, a wcześniej potrzebował lulania, aż pewnego dnia wziął kocyk, smoczek i poszedł do łóżeczka...

Dzień dobry :)
Dziękuję za wszystkie miłe słowa dla mojej babci. No niestety ręka złamana tak bywa w tym wieku. Źle usiadła na krzesła i upadła na ziemię i kość w ręce poszła, Szczęście w nieszczęściu że stawy całe, nadgarstek ok palcami rusza, łokieć też. 6 tygodni w gipsie i mam nadzieję będzie ok.
Wczoraj w ogóle jakieś combo nieszczęść było babcia złamała rękę i nie było za bardzo komu z nią jechać: rodzice moi oboje mają grypę po 40 st gorączki i leżą jak placki, my mamy auto w naprawie bo nam gościu urwał drzwi. W końcu wzięłam auto awaryjne, któremu nawet opon na zimówki nie zmieniliśmy, odlodziłam, ogrzałam i jakoś się zakulałyśmy do szpitala. Potem się pokłóciłam z mężem, że mi zwrócił uwagę, że wszystkie chrupki mu zjadłam :D Wy tez się kłócicie o takie pierdoły? Cały wieczór siedzieliśmy zaburczali... Bez sensu.

Noc też taka sobie. Wojtek obudził się kilka razy z wrzaskiem- posmarowałam mu dziąsła żelem na ząbkowanie i zasypiał. Nie wiem czy ząbkuje, czy poprostu był tak zszokowany tym co się właśnie stało, że zapominał czemu płakał i zasypiał.
Dzisiaj od rana mędzi. Ale muszę trochę poudawać, że tego nie słyszę bo mam dużo rzeczy do zrobienia z rana i się nie rozdwoję ;) Lecę walczyć z tym światem!

Cześć

U nas też milion pobudek. Kiedy się skończą te koszmarki? Bo się z nich budzi z płaczem. Wczoraj prysznic brałam 2 minuty bo bałam się ją zostawić.

Zuza się przekreca wokół własnej osi. Najlepsza miejscówka do zwiedzania to dywan brata :)

Kum Z się drze przy katarku ale się nie poddaje. Główkę trzymam w zagłębieniu łokcia.

Makota no goździk smak jak dentysta ale działa.

Kum jak katar to raczej nie trzydniowka. Chociaż mój Aru wysypki nie dostał.

Katka czyje te wspomnienia? Fajnie tak powspominać. Ja dostałam pamiętnik po babci to też wspominałam.

Kasia ja się najczęściej o takie pierdoły sprzeczam z m ;)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, fajne rzeczy się zapowiadają dla niemowląt i dzieci w lidlu od czwartku m.in. zabezpieczenia na meble i kontakty a to sie nam przyda ;)
Taki tam post niesponsorowany :D

U nas katarek to też horror - najcześciej tata się pastwi :p

Kum, Adas strasznie darl sie i szarpal przy odciaganiu :/

Ostatnio jest jakis nieswoj. Apetyt stracil i robi zielone i brazowe kupy. Chyba dam mu probiotyk. Myslalam, ze to na zeby, ale ja chyba od 3 miesiecy obstawiam zeby i ciagle nic ;)

Teoretycznie jest pora drzemki. Kaszki nie zjadl, widze, ze jest zmeczony a spac nie chce

Makota ja obstawiam zęby u Adasia. Kiedyś musisz w końcu trafić :p
Zolka miała właśnie zjeść i miałyśmy jechać do koleżanki starszaka jej pilnować bo z młodą na konsultację ma jechać bo jej nie przybiera, a Zolka zrobila awanturę ze zmęczenia i zasnęła mi na klacie więc na 11.30 nie zdążę do koleżanki :/

My też się klociny o *******y, ale ja staram się jakoś to rozładować i wczoraj to się całkiem przyjemnie skończyło...

Dzień dobry :-)

Śmiem twierdzić, że moje dziecko, to młodsze, przyzwyczaja się powolutku do mleka w nocy! Dziś nie dałam - dostała wodę. W końcu usnęła na trochę, ale o 7 już się obudziła na całego.

Makota o co chodzi z tym mlekiem Nan? Po nim ma Adaś te dziwne kupy?

U nas katarek wiąże się z mega krzykiem, ale tylko jak jest duży katar i zapchany nos. Teraz już jest lepiej. Trochę ;-)

Zrobiłam dziś córci obiadek - ziemniak, szpinak i jajko. Mam nadzieję, że zje ze smakiem, tak jak jedzą Wasze dzieci. Nie dodałam marchewki ;-)

reklama
Haust - przymierzam sie do nan, ale jeszcze nie kupilam. On te kupy ma z nikad... Nic nowego mu nie dawalam do jedzenia

Chce dac dzis jajko ale przy tej kupie sobie daruje

Do góry