reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Doti 2 l dziennie wypije wiec to raczej nie to... Glowa mi pęka a tu trzeba się maluszkiem zajac...zmykam bo pora obiadowa u malego

reklama
Kormela jak najbardziej. Jak tak miewam przed atakiem migreny.

Ale zwróć uwagę czy to ból rozsadzający głowę czy pulsujacy wiercący po jednej stronie.

Wzięłam lek od zawrotów i jest lepiej. Dzieki ze pytasz.
Ja nawet nie walczę bo młody sie w najlepsze bawi...znow pójdziemy spać po północy....

dziewczyny pisze na usprawiedliwienie. teściowa, brak pracy i jakis taki marazm mnie dopadł wiec musze się wziąć za siebie i nie będę się udzielać przez jakiś czas.
Będę z wami całym sercem. Jak wrócę do normalności to zgłoszę się po dostęp jeśli nie będę miała. Buziaki dla ciotek od Zolusi :*

Lilla o kurcze aż tak znikasz? A na fb będziesz czasem?

Kornela walczyłam. W końcu się poddałam i cyca doi :(

Edit. Śpi. Dobranoc.

Ostatnia edycja:
Witajcie!
Jakoś w ciągu dnia nie mam czasu na forum!
Chciałam rano napisać ze tez miałam dobra noc, dziecko spało od 21.30 do 6.15 !!! Ale oczywiście cycek się zrobił twardy i dziś cały dzień lekko dokucza.
Wróciłam niedawno z basenu, zdążyłam się poklocic ze starym, eh, momentami myślę że go nienawidzę jest taki złośliwy - na szczęście szybko mi mija.
Makota u mnie z cyckami trochę bardziej podobnie jak u Kasia Sierpień raczej to ja przypominam jej o tym ze mam cycka z którego powinna coś zjeść wiec jak go wyciągnę to ona wtedy zaczyna stękać ze chce. No i fakt, jak coś ja rozproszyć to puszcza by po chwili znów złapać l - po kilku razach się denerwuje (ja) i zamykam klape; )

KasiaSierpien ja też się odchudzam a raczej stosuje MŻ i staram się ćwiczyć, a taka naiwna byłam i myślałam że przy kp to mi waga zleci a tu d.pa :/
Lilla ale ze jak to :( eh, trzymaj się!
Oby dzisiejsza noc tez była dobra - dla mnie i dla was!

O kurcze Lilla i Ty nas opuszczasz? :-( smutno nam będzie.... Mam nadzieje,ze to chwilowy dol i zaraz do nas wrócisz

Elifit jak ma pomoc to niech doi:-)

reklama
Kasiuchna - zazdroszcze nocy ;)
Kornela - ja na bol glowy polecam wit C ale przy mocnym napewno nie pomoze
Lilla - toz to nie prima aprilis ;) wroc w tlusty czwartek, tzn jutro ;)
Kasia - ja po domu nosze prawie te same ubrania. Jak wychodze, spiesze sie i przystawiam malego to on wzrokiem mowi: mamo. Jak ty pieknie wygladasz! I ani mysli jesc. telefon go tez rozprasza...

Do góry