• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2014

reklama
To Dygant była ( aż musiałam do męża napisać, bo nie mogłam sobie przypomnieć o kogo chodziło),ale fakt to kwestia gustu ;-)

Tusia najlepszego dla męża, Kornela najlepszego dla taty :-)

Dzień dobry :) Ja dopiero teraz kupiłam paczki, ale szybko narobiłam i bilans wynosi trzy.

Ja po porodzie schudłam do wagi trzy mniej niż przed ciążą, ale ostatnio narobiłam no i brzuch też bez rewelacji. Muszę się wziąć za siebie tylko trudno się zmotywować...

Heh fotki... lilla czemu my nie pomyslalysmy żeby sobie zrobić zdjęcie? Też tak macie że głównie dzieciakom robicie? Dzis mówię do męża że koniecznie musi mi zrobić jak karmie młodą zanim ją odstawie.
W końcu mój mi przyniósł pączki- sztuk 3, każdy z innym nadzieniem. Najchętniej to bym zrobiła slodyczowy detoks na post ale moja wola jest w tym temacie bardzo słaba.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry