• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2014

Kasia,kola autobusu mnie smiesza, choc wiem, ze przezywasz koszmar :p

Adas lubi Bailando Iglesiasa, wszystko mi mowi ze mnie das pokochal ;) i cykady na cyladach :D

Tak mi skora na dloniach popekala, ze nie dalam rady umyc glowy szamponem... Do krwi :/ z dnia na dzien :o

Ostatnia edycja:
reklama
Makota, mnie tez ostatnio popekala[emoji26] szczegolnie na kciukach:/

Tak szczerze, to jak czytam Was to stwierdzam,ze malo spiewam L. Ale jak byla mala to tego nienawidzila. Zaraz plakala, chyba bardzo falszuje[emoji16]

Kasia, a co Wy tak tych tesciow nawiedzacie[emoji6] [emoji16] :-)

Elifit, nie kupuj. Moj popsul tez karuzele, gra jak by zdychala[emoji12] ale mala bardziej interesuja misie niz muzyka,wiec dalej wisi.

Floriana, o tak. Smoczek czasem jest zbawienny i ratuje zycie. I tak jak L. byla mniejsza to cieszylam sie z jednej strony,ze nie lubi smoka, tak teraz czasem marze by w koncu.przeprosila sie z nim.

Matko, moja glowa! Umierac chyba bede[emoji33] [emoji33]

Dobranoc.

Ostatnia edycja:
Mamo B nasze córki naprawdę się zmówiły. CZasem aż wychodzę z podziwu. Moja jak była mała to smoka czasem ciumkała zazwyczaj w wózku i podczas dziennych drzemek. Po powrocie z Polski w październiku odrzuciła całkowicie i wypluwa od razu, czasem się nim pobawi i tyle. Z jednej strony fajnie, ale z drugiej czasem mogłaby sobie possać i dać chwilę mamie :)

Makota może dużo ręce moczysz? Ja tak mam i mam czerwone i czasem pękają... Boli jak cholera.
Mamo b ja tez Malo śpiewam Bartkowi. Jedynie jak idzie spac to musi być śpiewanie w kolko:kici,kici,miau,miau,miau....:-D
Miałam cos jeszcze odp i juz nie pamiętam.
Dobranoc dziewczyny....

Floriana - tak, dostaje smoczka do zaśnięcia na drzemkę, w wózku i na noc z tym, że w nocy on go wypluwa albo mu zabieram. Niestety histerii fotelikowej smoczek nie łagodzi :(

Makota - każdy ma jakiś sposób, jedni mają suszarkę inni koła autobusu :D Dzisiaj poszłam na łatwiznę i puszczałam mu tą piosenkę z telefonu modulując głośność im głośniejsza syrena tym głośniejsza muzyczka, syrena ustawała muzyczka też na minimum i tak po 10 min udało się ululać :P

Mamob- tak wyjszlo w ten weekend bo w sobotę mieliśmy być tak czy siak i dowiedzieliśmy się, że na niedzielę są zaproszeni wujowie i ciotki od m, których lubimy a których nie widzieliśmy od chrzcin Wojtka więc się wybraliśmy. Poza tym ciotka ma rekę do dzieci i prawie cały dzień miałam z głowy Małego tylko karmiłam albo ubierałam do wózka albo rozbierałam z wózka :P

My dziecku dużo śpiewamy bo on lubi i nie ma jenczenka wtedy. Ja idę w standardy piosenki dziecięcej ale mój mąz ma mistrza bo na bieżąco w zależności od potrzeby wymyśla piosenki razem z melodią i rymem. Wczoraj np śpiewał małemu całą kąpiel i po kąpieli co myjemy, dlaczego, i co wycieramy, co smarujemy, co ubieramy. Żałuję czasami, że tego nie nagrywam bo naprawdę fajne piosenki mu wychodzą :D

Ostatnia edycja:
makota- a może Ci zmarzły? ja bym na noc grubszą warstwą maści witamowinowej posmarowała.
mamob- nie umieraj! ;) różne dzidzie mają upodobania, nigdy nie wiadomo co je przestraszy albo wkurzy;)
kasia- jeszcze możesz zacząć nagrywać :) nic straconego, a jaka pamiątka później dla szkraba

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry