reklama
darunia0712
Fanka BB :)
O 19 moi już śpią na noc. Przyzwyczaili się do kampaniach 18 i od 17 już marudza.
o ja też uwielbiam zmywarkę, chociaż u nas to mój wstawia- twierdzi, że jest mistrzem ergonomii i zawsze coś tam jeszcze upchnie. Chociaż wkurza mnie że ładuje nawet małe garnki a ja potem nie mam w czym gotować. Zmywarka podobnie jak samochód to były kiedyś dla mnie zbędne luksusy,póki ich nie miałam. A teraz nie wyobrażam sobie bez nich życia.
darunia0712
Rozumiem, że skoro nie widzę w apce wątku zamkniętego w subskrybowanych to został mi zablokowany dostęp, tak?
Gosia i Bartek
Nie. Nie zostal. Sa tam Twoje wypowiedzi. Czasami tak mam w apce.
darunia0712
GiB , nie widzę w apce żadnych wątków z zamkniętego. Może spróbuję jeszcze raz się zalogować.
darunia0712
No niestety nie udało się. Nie mogę wejść w zamknięty, także chyba zostałam zablokowana.
KasiaSierpien
My mamy zmywarkę ale lubię też zmywać więc najbardziej mnie cieszy zmywarka przy większych imprezach kiedy na stole jest milion talerzy rach pach i nie ma - schowane 
Ja bardziej nie lubię prasować. ble.
Mały już drzemie, dzisiaj tylko była 2x wańka-wstańka po 2gim razie trochę pogmerał pod nosem i zasnął
Ciekawe ile dzisiaj pośpi. Wczoraj drzemał rekordowo długo bo aż 2h i spacer na którym zwykle drugi raz śpi przeszliśmy na siedząco zwiedzając okoliczne zakątki 
Miłoby było jakby dzisiaj też pospał te 2h bo po pracy wpada do nas kumpel akurat jak wypada spacer, wtedy nie musiałabym iść
Dzisiaj gotujemy pierwszy raz zupkę
M był wczoraj w macro i kupił kawałek cielęcinki i warzywa bio :> A co, na bogato będzie Książę jadł 
Ja bardziej nie lubię prasować. ble.
Mały już drzemie, dzisiaj tylko była 2x wańka-wstańka po 2gim razie trochę pogmerał pod nosem i zasnął
Miłoby było jakby dzisiaj też pospał te 2h bo po pracy wpada do nas kumpel akurat jak wypada spacer, wtedy nie musiałabym iść
Dzisiaj gotujemy pierwszy raz zupkę
reklama
makota89
Dajcie mi wiosne!
Piekne slonko, a wieje arktyczny wiatr :/
Wrocilismy ze spaceru po 20 min
zmusilam Adasia do snu. Strasznie marudny i niespokojny... Robie sobie kawe i jakis obiad ogarne, choc czuje, ze krolewicz obudzi sie za 15 min 
Piekne slonko, a wieje arktyczny wiatr :/
Wrocilismy ze spaceru po 20 min