Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
o ja też uwielbiam zmywarkę, chociaż u nas to mój wstawia- twierdzi, że jest mistrzem ergonomii i zawsze coś tam jeszcze upchnie. Chociaż wkurza mnie że ładuje nawet małe garnki a ja potem nie mam w czym gotować. Zmywarka podobnie jak samochód to były kiedyś dla mnie zbędne luksusy,póki ich nie miałam. A teraz nie wyobrażam sobie bez nich życia.
My mamy zmywarkę ale lubię też zmywać więc najbardziej mnie cieszy zmywarka przy większych imprezach kiedy na stole jest milion talerzy rach pach i nie ma - schowane
Ja bardziej nie lubię prasować. ble.
Mały już drzemie, dzisiaj tylko była 2x wańka-wstańka po 2gim razie trochę pogmerał pod nosem i zasnął Ciekawe ile dzisiaj pośpi. Wczoraj drzemał rekordowo długo bo aż 2h i spacer na którym zwykle drugi raz śpi przeszliśmy na siedząco zwiedzając okoliczne zakątki
Miłoby było jakby dzisiaj też pospał te 2h bo po pracy wpada do nas kumpel akurat jak wypada spacer, wtedy nie musiałabym iść
Dzisiaj gotujemy pierwszy raz zupkę M był wczoraj w macro i kupił kawałek cielęcinki i warzywa bio :> A co, na bogato będzie Książę jadł
Wrocilismy ze spaceru po 20 min zmusilam Adasia do snu. Strasznie marudny i niespokojny... Robie sobie kawe i jakis obiad ogarne, choc czuje, ze krolewicz obudzi sie za 15 min