• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2014

Moj syn byl odpieluchowany na dzien w wieku 2lata i2 m-ce. Jkk mial 2 lata i 8 m-cy poszedl do przedszkola i odpieluchowany calkowicie. Przyzwyczajanie do nocnika zaczelam od momentu stabilnego siadania.

reklama
Natalka nie używała pieluchy przed 2 urodzinami ale w dzień, nie pamiętam dokładnie kiedy. A pielucha w nocy odstawiona została gdy miała 2 lata z hakiem. Chyba ok 2,5.

no właśnie tak robie pielucha tetrowa na noc a w dzień spodnie i majtki i woła jak chce myśle że z czasem załapie o co chodzi w tej nauce a mama mi mowila ze ja tez tak do 4 latek robilam tak mimo ze pieluch nie nosilam juz to majtki potrafilam zsikac jedne szybciej zalapuja o co chodzi a inne pozniej

Moje dziecko nie chce jesc. Od mca zeszla na 4 posilki, a od 5 dni jest dramat. Dzisiaj od rana zjadla tylko 250ml pepti i 5 lyzeczek gruszki :( mial ktoś takiego "przypadka"?

Moja nie chce jeść obiadków ale kaszę wcina.
Może to przejściowe jest. Jedzenie nie interesuje bo zajęte bobo jest ćwiczeniem innych umiejętności :?

Wcisnelam wlasnie reszte sloiczka gruszek. No ja ciągle mam nadzieje ze to przejściowe. Musze isc w tym tyg na ocene rozwoju po 8 mcu i pewnie będą biadolic nad jej waga. Szacuje ze w 2 mce przybrala tylko 500g i wazy teraz jakieś 7800.
Pola zeby są mocno prawdopodobne, ale to by aż tyle trwalo?

reklama
Dzieki dziewczyny. Mam nadzieje, ze to zeby i ze to przejściowe, bo jadla chętnie i nie grymasila wcześniej. Bilans dnia to 450ml pepti, 125g gruszek i 100ml kompotu z jablek :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry