Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czy jeżeli ktoś jest np. w 9 tygodniu i 3 dniu, tzn tak naprawdę, że jest w 10 tygodniu (a 9 ukończony)? Zastanawiam sie w takim razie kiedy powinnam mieć USG genetyczne? Z góry dzięki za wyjaśnienie. Pozdrawiam serdecznie!Czyżby Madurowicz?
Ja też byłam wczoraj i doktor obiecała mi USG, ponieważ miałam na początku plamienia, jednak nie udało się i kazała mi zapisać się na 12tc, z tym że ja dokładnie nie wiedziałam w którym jestem tcNa pierwszej wizycie wyliczyła mi 6tc i jakimś dziwnym trafem wczoraj tak samo 6tc,
Wkurzyłam się strasznie, gdyż bardzo nastawiłam się na to USG, a poza tym chciałam wiedzieć czy wszystko jest wporządku, więc poszłam prywatnie. Okazało się, że to już 8tc i 2 dzień, widziałam bijące serduszkoi się uspokoiłam. Mam też małego krwiaka (stąd te wcześniejsze plamienia, ale lekarz powiedział, że się wchłonie na 99% więc chyba nie jest jakiś poważny).
dokładnie tam, a do kogo chodzisz bo ja do Kuzmeckiej chodziłam do niej w pierwszej ciąży
może akurat trafiłam na jej zły dzień, nie wiem, ale postanowiłam zmienić lekarza prowadzącego .