Jagódka - spóźnione życzenia urodzinowe! Tort wygląda przepysznie! Masz talent! :-)
Laleczka, super pomysł na koszulkę! Zastanawiam się, czy też się nie skusić po powrocie do pracy
I 178 uszek???!!! Szaleństwo! Ile czasu zajęło Wam lepienie?
Gosia i Bartek - ja wychodzę z założenia, że skoro chce mi się spać w ciągu dnia to znaczy, że mój organizm teraz tego potrzebuje. Pierwszą ciążę praktycznie przespałam jeśli chodzi o I trymestr, w tej... przerzygałam

Wolałabym to pierwsze
Minisia - o tak, kilka łyków coli może być jak zbawienie. Mdłości stop :-) Bo smak mi teraz jakoś nie podchodzi.
Pola - klub Wielkanocnych porządków? Może bardziej realne cele, co? Bo brzuszek w kwietniu będzie już większy i też się może nie udać... Proponowałabym Boże Narodzenie 2014

Wtedy się dopiszę :-)
Małgorzatkar - fajny pomysł ze sztucznym śniegiem. Ja zawsze wieszałam lampki choinkowe na oknach - nie wiem, czy w tym roku dam radę. Zadanie na dziś ogarnąć pokój, w którym będzie choinka. I tak się obawiam, że to może być dla mnie za dużo.
Odnośnie zachcianek - wczoraj poszalałam i wieczorem wciągnęłam lody: malaga i czekolada... z chipsami. Pierwszy raz w życiu jadłam taką kombinację i bardzo dobre :-) Mąż się na mnie dziwnie popatrzył tylko