reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2014

reklama
Jagodka jak zawsze przez bylego...niestety moje serce dla niego bije.boli mnie ze tak nas olal.ze sie tak nabralam na jego slowa...mowil ze chcialby mieszkac ze mna na wsi i miec rodzine..nie bylismy wtey razem..mowa onpazdzierniku..a teraz jak sie okazalo ze bedziemy rodzona tonsie odwrocol na piecie...mowi zenigdy mnie nie kochal...ze nigdy ze mna nie bedzie.ze go nieninteresuje..to po prostu smutne...

hubson juz niedlugo sie przekonam bo dalej nie dam rady ..nienawidze zmywac a nas tylu w domu az strach pomyslec co bedzie jak maluszek sie urodzic i obowiazkow przybedzie:szok:

kopacz tule mocno strasznie to przykre ...czasami faceci sa strasznie podli :no:

Makota- główka do góry,pamiętaj że dobrymi myślami przyciągamy szczęście;-) będzie dobrze,musi być:)

poczytałam o waszych wagach i zazdroszczę:-pj już 4 n plusie a przed ciążą miałm 7 kg nadwagi:cool2::cool2:

Mar-tuśka-czemu zgrzeszyłaś wcinając uszka???

jgódka-używam soli morskiej,pomaga:)

oooo widze ze tez czekasz na 4te dzieciatko :) ...moze jako moderator pomozesz nam ogarnac "problem" watku zamknietego zeby sie ktos nie obrazil??

mamusie dajcie nicki osob ktore utkwily wam w pamieci wtedy bedzie latwo przeslac liste najczesciej pojawiajacych sie osob do moderatora...dobrze mysle???

hubson juz niedlugo sie przekonam bo dalej nie dam rady ..nienawidze zmywac a nas tylu w domu az strach pomyslec co bedzie jak maluszek sie urodzic i obowiazkow przybedzie:szok:

kopacz tule mocno strasznie to przykre ...czasami faceci sa strasznie podli :no:

Przy dwojce dzieci mycie garow sie nie konczy, a co do dopiero przy trojce. Obiad zjedzony i czubaty zlew naczyn gotowy :/

Minisia oj nie denerwuj sie kochana....wiem pewnie przesadzilam ale wiesz my kobiety w ciazy lubimy wyolbrzymiac:p

Kopacz kochana tak mi przykro ze musisz przez to przechodzic...mam nadzieje ze uporasz sie z bolem...a najlepiej zebys spotkala na swojej drodze!!!

Hubson ja rowiniez nie wyobrazam sobie zycia bez zmywarki!!!:-). Nie nawidze zmywac:p w wekeendy mam dobrze bo malz wraca do domu i myje gary, bo niestety niewchodza do malej zmywarki:-\

Wlasnie wciaglam sobie ciastko z galaretka i truskawkami na biszkopcie pychaaaa,ale teraz pojawily sie wieczorne mldosci i niejest lekko:-\ kiedy sie to skonczy???!!!!

Minisia oj nie denerwuj sie kochana....wiem pewnie przesadzilam ale wiesz my kobiety w ciazy lubimy wyolbrzymiac:p

Kopacz kochana tak mi przykro ze musisz przez to przechodzic...mam nadzieje ze uporasz sie z bolem...a najlepiej zebys spotkala na swojej drodze!!!

Hubson ja rowiniez nie wyobrazam sobie zycia bez zmywarki!!!:-). Nie nawidze zmywac:p w wekeendy mam dobrze bo malz wraca do domu i myje gary, bo niestety niewchodza do malej zmywarki:-\

Wlasnie wciaglam sobie ciastko z galaretka i truskawkami na biszkopcie pychaaaa,ale teraz pojawily sie wieczorne mldosci i niejest lekko:-\ kiedy sie to skonczy???!!!!

hahah ja od kilku dni się śmieję, ze ten kto wymyślił nazwę "poranne mdłości" był facetem, bo ja od kilku dni wymiotuję po 22. Wczoraj rekord 1 w nocy!

dodatkowo mam nową atrakcję w postaci zgagi - umieram od tych kwasów, aż kazałam mężowi kupić coś w aptece i wziął mi gaviscon - jak się cudownie poczułam

zmywarkę kupiłam na początku roku, bo tez już nie wyrabiałam ze zmywaniem - nienawidzę tego.

orientujecie się czy duże tłumy w supermarketach? wybieram się koło 19 i nie wiem na co się nastawić.

Ostatnia edycja:
reklama
Jechałam u mnie obok tesco po 14 to była masakra, nie było gdzie szpilki na parkingu wcisnąć, nie chcę wiedzieć co się działo w środku:szok:

Do góry