reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2014

Wyrachowany gnojek!
Odzywa się tylko po to aby chronić własną dupę i swój interes, aby uniknąć sądu, jakie to perfidne. :/
No i jeszcze to zakochanie po uszy w nowej kobiecie. :/
Wiesz co nie zasługiwał i nie zasługuje na Ciebie ani Twoją/Waszą miłość. Nie tak się zachowuje ktoś odpowiedzialny, nie tak.
Głowa do góry kochana, nie zaprzątaj sobie nim i tym głowy. Wiem, że dla Ciebie jest to cholernie ciężkie i pewnie myślisz, że nie dasz rady.. Ale ja Ci mowię, że dasz, dasz radę, mimo bólu i cierpienia. Bo z czasem ten ból i cierpienie doda Ci sił, i pomoże Ci się stać jeszcze bardziej silniejszą. Zobaczysz! Tulę Cię mocno!!

EDIT
Anastazi ja poszukałabym w aptece najpierw. :)

reklama
to prawda....najlepiej mieć wszystko prawnie unormowane....bo nie wiadomo co mu do glowy strzeli za pol roku...jeszcze gdzies zniknie w swiecie i nie będzie wogole ani placil ani się interesowal wogole.........

Hehe. PRzesądy były już poruszane, ale to 1 jest dobre. PRzesłałam mężowi :p Aczkolwiek w tej ciąży zmienia zdanie na jej temat. Jednego dnia czuł się źle po 30 minutach sprzątania stracił siły i musiał się położyć. Wtedy usłyszałam: Jak czujesz się tak każdego dnia to Ci współczuję :D

:) przynajmniej nie bedzie ci wygadywal ze ciagle zmeczona jestes :) moj czesto mnie pyta jak sie czuje a ja ze ok tylko zmeczoba a on mi na to ..ty to codziennie zmeczona; ) wiec mu odp "przepraszam ale w ciazy jestem!" On tal zartuje sobie ale moglby na chwile sie poczuc jak ja ..

Widze ze placki ziemniaczane dzis u was jak I u mnie haha :) moze podacie przepis bo ja zawsze z neta biore gdyz zadko robie I ciagle wylatuje mi z glowy co sie daje..
Julia ty chyba za 2 dni amino?&&&&
La luna jak sie dzis czujesz??

Elifit ja to się w głowę pukam!
Nie wiem o czym myślałam kupując po jednej tubce kremu.. Skoro tu jest drożej, a po za tym nie wiem czy dostanę skuteczny taki jak ten. Jeszcze nie panikuję, bo jeszcze mam, ale już muszę się rozglądać tu za czymś tak samo konkretnym.

Anastazi Ty nie wiedziałaś, a mi mąż przypomniał za nim był wyjazd do PL, żebym na listę taki krem dodała :szok: :D oczywiście byłam mu wdzięczna za przypomnienie i za troskę, tylko szkoda że nie przypomniał mi abym kupiła sobie więcej. :D

Minisia
Placki ziemniaczane to ja zawsze na oko majważniejsze to ziemniaki. :) plus cebulę dodaje, jedno jajko, i troszeczkę mąki, ale nie za duzo, bo nie mają być ubite te placki, plus sól i pieprz.

Ostatnia edycja:
Dziekuje dziewczyny za wsparcie :* no ja chce isc do sadu.zeby tak jak mowicie miex prawnie uregulowane.nie wiem czy nie wolalabym tak jak szmaragd.ze calkiem znikal z jej zycia...przynajmniej wiesz kovhana na cxym mniej wiecej stoisz.ja codziennie sie zastanawiam co tym razem napisze...ale zeby sie spotkac i pogadac czy isc na usg to nie.bo po co?

Anastazi ja krem kupilam w aptece.czasem chyba tam sa tansze niz w kosmetycznym.chociaz moze sie myle...

Tak Elif kochana czytalam.musze na spokojnie raz jeszcze z moim doradca ;) mama poczytac ;) hehe

Dzień dobry :)

kopacz, kopacz, kopacz - biedulko nasza - współczuję ci tego gościa i kurcze, ale on mnie wkurza :wściekła/y:
gosia i bartek tak właśnie zastanawiałam się - gdzie te majtki dla ciężarnych ;-)
ja cały czas czekam na akcję dla ciężarnych w lidlu - chcę tę poduszkę, legginsy i pewnie jeszcze parę innych rzeczy tam znajdę :)
kurcze ja nie smaruję brzucha, nawet nie głaszczę, tylko ręce przykładam żeby żadne skurcze się nie pojawiły. Myślicie, że może chociaż co 2-3 dzień mogę się czymś posmarować, czy lepiej nie ryzykować? :-(

ale mi smaka tymi plackami ziemniaczanymi zrobiłyście - ech rozmarzyłam się :) ja już dawno je sobie odpuściłam, bo nigdy, ale to nigdy nie wyszły mi chrupiące :-( no i te zrobione przeze mnie mi nie smakują :-( będę smażyć zwykłe naleśniki :)
a i wiecie co? :) namówiłam męża i dziś będzie mi robił pączki :-) pączki, pączusie moje ukochane mmmmmniam już nie mogę się doczekać :-) fakt - mąż przerażony moim pomysłem, ale da radę - wierzę w niego i pączusieeee :-D

Haust z tym smarowaniem Ci nie pomogę czy możesz czy nie, napewno za jakąś chwilę ktoś Ci poradzi, lub zostanie zapytanie do Twojego lekarza. Jak placki zrobie to Ci podeślę, a Ty mi tam jednego pączka odłuż. :) bo widzę ze nie Tylko ja na pączki mam ochote w ciąży. :)

reklama
Cześć dziewczyny!
Ja myślałam, że spać nie mogę, ale widzę, że tu gorsze przypadki skoro o 4 nad ranem piszą:szok::-D
U nas zimna w pełni - tylko Ninka się cieszy :-D
Kopacz - dziewczyny mają rację, nie możesz mu popuścić, wszystko musi być zgodnie z prawem w sądzie załatwione, bo inaczej zawinie się znowu i tyle go będziesz widziała, a ciekawe swoją drogą, że tej jego nowej pannie nie przeszkadza, że ty jesteś w ciąży, a do niej sobie gość lata:angry:
Anastazi - ja zamówiłam sobie w doz.pl palmers tummy, masło jakieś na brzuch dobre opinie ma :tak: jak już dotrze to dam znać jak się sprawdza, jak siebie znam to mi jedno op.starczy na całą ciążę, zapominalska jestem :zawstydzona/y: po poprzedniej ciąży mam na piersiach małe rozstępy, ale, że cycków nie opalam to nie widać :-D i 2 wokół pępka, ale też mało widoczne
Minisia - mój też uważa że to nie normalne takim być zmęczonym stale :wściekła/y:

Ja dziś 12h na dyżurze, więc o plackach mogę tylko pomarzyć :rofl2:

Do góry