reklama
malgorzatkar
Fanka BB :)
Dzięki za przepis, wyprobuje
Stwierdzam że mam oczy w mokrym miejscu...rycze na filmach strasznie....
Dobranoc
Ps. Mi też zimno non stop....
Ps2. Najlepszego dla solenizantow, jubilatow i tych co chcą
Stwierdzam że mam oczy w mokrym miejscu...rycze na filmach strasznie....
Dobranoc
Ps. Mi też zimno non stop....
Ps2. Najlepszego dla solenizantow, jubilatow i tych co chcą
Gosia i Bartek
Witam dziewczynki
U Was tez taki senny dzien? Najchetniej bym dalej spala, ale sie nie da...
malgorzatkar
U mnie śnieg pada i spać sie chce też. Ale też sie nie da....mój budzik o 8 usiadł na łóżku i krzyknął " mama tatą bułkę !"
Gosia i Bartek
Ewusia to czekam na przepis- moj na pewno z checia sprobuje 
Gosia i Bartek
Moj budzik o 9 musial wziac antybiotyk, czyli wczesniej sniadanie
A M.. jest na siatkowce
elifit
Moderatorka
Mój chłop też młodszy o rokmój chłop też 84, młodszego sobie wzięłam![]()
Ja w tamtym roku mężowi kupiłam na uro licznik do roweru. Nie spodziewał sie, był tak zadowolony że dawno go nie widziałam takiego. Facetowi dać pierdółke i już micha sie cieszyMoj maz nie lubi niespidzianek, ale jakos z kazdych niespodziankowych urodzin bardzo sie cieszyl![]()
Wszystkiego najlepszego dla jubilatów
U
użytkownik 902
Gość
Dzień doberek!
U mnie spadł śnieg - bo ten ostatni całkiem się rozpuścił - teraz pada śnieg z deszczem. Mój budzik wpadł do łóżka po ranny sikaniu, ale mąż ją zwinął na dół. Zeszłam, a tam zero zabawek w salonie - sama z siebie posprzątała
.
Mój na urodziny rok albo dwa lata temu dostał kamerę - zrzuciliśmy się z rodzicami, ależ był zaskoczony.
Makota, wszystkiego najlepszego!
U mnie spadł śnieg - bo ten ostatni całkiem się rozpuścił - teraz pada śnieg z deszczem. Mój budzik wpadł do łóżka po ranny sikaniu, ale mąż ją zwinął na dół. Zeszłam, a tam zero zabawek w salonie - sama z siebie posprzątała
.Mój na urodziny rok albo dwa lata temu dostał kamerę - zrzuciliśmy się z rodzicami, ależ był zaskoczony.
Makota, wszystkiego najlepszego!
reklama
Gosia i Bartek
TAK MAKOTA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
. Ja wiekszosc imprez dla meza robie z zaskoczenia, ale umawiam sie z ludzmi i oni przynosza jedzenie, choc troche. A obecnosc fajnych ludzi dla meza jest chyba najwiekszym prezentem
Aczkolwiek najwieksza niespodzianka bylo na 30 urodziny impreza full niespodziankowa z tortem u sasiadow a w prezencie dostal kurs bezpiecznej jazdy- takie wiecie zakrety, poslizgi, itd. Byl mega zadowolony i zaskoczony.