reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Jagódka, to ja tulę mocno, aby te gorsze samopoczucie przez te wszystkie nie farty poprawiło sie na lepsze, i aby obruciło się wszystko w pozytywy. :)

S.Michalina fajnie, że szef tak szczerze zareagował. :) co do wyprawki to tak wszystko urocze, i wszystko drogie. :)

Ja ciążowe spodnie kupiłam dwa tygodnie temu, i ściągacz na podbrzuszu miał jeszcze luz, ale juz zauważam, ze ten luz sie zmniejsza, brzuszek zaczyna rosnąć. :)

Ech, dzięki. Ja te przesunęłam gumkę na dalszy guziczek w ściągaczu, bo już za ciasno było;-)
Idę na górę dokończyć łazienkę i złożyć wczorajsze pranie. A potem na dolę się zakręcę, bo jutro od rana w kuchni, a w sobotę ogarnianie i impreza.

reklama
Juz sie nie moge doczekać, jak napiszesz jak tam udała sie niespodzianka! ;) i aby Twoja praca w kuchni i w domu, była wynagrodzona, tak bardzo jak Ty sie starasz! :*

pola nie wiem jakie masz mozliwosci wizytowania u gina. Jezeli teraz nie boli i sie to nie powtorzy to nie panikuj, ale tak jak mowia dziewczyny powiedz przy nastepnej wizycie (ja tak zrobilam) a jak sie powtorzy jedz na IP. Tak bym zrobila :)

Myslicie ze trzeba nosic cos potrzymujacego brzuch?? Ja nosze leginsy takie nieciazowe i rajstopy nieciazowe. Spodnie z panelem mam tylko jedne. W ogole wszystkie moje zakupy ciazowe w necie okazaly sie niewypalem... Tylko rajstopy kupilam dobre :/

pola nie wiem jakie masz mozliwosci wizytowania u gina. Jezeli teraz nie boli i sie to nie powtorzy to nie panikuj, ale tak jak mowia dziewczyny powiedz przy nastepnej wizycie (ja tak zrobilam) a jak sie powtorzy jedz na IP. Tak bym zrobila :)

Myslicie ze trzeba nosic cos potrzymujacego brzuch?? Ja nosze leginsy takie nieciazowe i rajstopy nieciazowe. Spodnie z panelem mam tylko jedne. W ogole wszystkie moje zakupy ciazowe w necie okazaly sie niewypalem... Tylko rajstopy kupilam dobre :/

Wlasnie w tym rzecz ze przedwczoraj byłam na wizycie i wszystko było ok. Kolejna wizyte mam za 3-4 tygodnie...

Jesli chodzi o ciuchy ciazowe to nie ma konieczności ich noszenia :) ja po domu chodzę w dresie, takim sprzed ciąży. Mam tez ciazowy ale z nogawkami 3/4 wiec zostawiam go na cieplejsze dni.
Jesli ci wygodnie w dotychczasowych ciuchach to nic tylko sie cieszyć. Byle tylko nie uciskaly.

Ja kochana noszę legginsy z panelem (ściągaczem) i mam jedna pare spodni, jak narazie. I w sumie u mnie to nie chodzi o podtrzymywanie brzucha, tylko zeby mi nic nie owiało, plus nie uciskalo. :) ja moje rzeczy kupiłam w h&m w dziale dla przyszłych mam. :)
Bałam sie zamówić ze stron internetowych bo rożnie to bywa. Teraz juz wiem co i jakie rozmiary mam i jak będę cis kupować, to moze będę zamawiać ze strony h&m, bo czasami taniej. :)

Podtrzymującego?!:szok: ale po co? Przecież to nie tkanka tłuszczowa i skóra się nie rozciąga jak na piersiach.. Ciuchy ciążowe wcale brzucha nie podtrzymują, raczej go otulają..
No dobra, mogę gości na górę wpuścić, jakby chcieli pozwiedzać:-p

W ogóle sobie uświadomiłam, że ostatnią wolną dużą kołdrę oddałam Klaudii.. Teraz pod pretekstem mojego spania na wałku i odkrywania męża kupię drugą kołdrę - niby dla niego - a akurat będzie jak znalazł na nocowanie jednego małżeństwa, jednemu chłopakowi dam gruby koc, on się nawet prześcieradłem zadowoli hehe;-)

Co do zakupów przez internet niestety zawsze jest ryzyko.. ja kupiłam takie jegginsy, nie dość, że okazało się, że się błyszczą:wściekła/y: to jeszcze są za szerokie i prawie zjeżdżają mi z tyłka. No i ta za duża sukienka na święta:no:

reklama
Do góry