reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Ale piszecie :) czytam czytam I konca nie ma :)
U mnie jesli chodzi o przytulanki to jest bez zmian
Co do imion nadal nie mam pojecia moze dziewczynk Oliwia hmm ...
smaka robicie z tym jedzenie a ja mam ochote na wszystko ale najb. mi bigos chodzi po glowie I teraz te pyry z gzikiem haha

Zdrowka dla choruszkow..kciuki za nasze fasolki !!!

reklama
może coś takiego (dodałam wiek i która dzidzia) :)

loginwiekdzieckoostatnia @termin porodutermin ostatniej wizytytermin kolejnej wizytywaga początkowaprzyrost wagi

a co do imion to ja jakieś tam typy mam - głównie dla dziewczynki :p a z kalendarza chińskiego wychodzi chłopak i coś czuję, że tak może być ;) jednak o imionach nie rozmawialiśmy jeszcze z mężem :) ale zagaję na pewno w tym temacie byle po wizycie :)

wydaje mi się ze dobrze byłoby stworzyć w exelu taka tabele i wrzucić ja na poczte gogle żeby haslo do niej było ale dla nas widoczna będzie tu na forum poprzez hiperlacze...zebysmy tylko my miały do niej dostep i kazda z osobna mogla ja edytować....pamiętam jak się odchudzałam to dziewczyny z forum takie wlasnie tabele robily....

wydaje mi się ze dobrze byłoby stworzyć w exelu taka tabele i wrzucić ja na poczte gogle żeby haslo do niej było ale dla nas widoczna będzie tu na forum poprzez hiperlacze...zebysmy tylko my miały do niej dostep i kazda z osobna mogla ja edytować....pamiętam jak się odchudzałam to dziewczyny z forum takie wlasnie tabele robily....

anastazi dobry pomysł, ale ja chyba nie wiem jak to zrobić :p

no wlasnie ja tez nie do końca wiem jak to działa może znajdzie się jakas madra glowa tutaj która będzie umiala to ogarnąć...a jak nie to najważniejsze jest zrobić tak żeby kazda z nas mogla to edytować....bo jedna osoba raczej by nie ogarnela....

jej czarna magia dla mnie :-D ale jak najbardziej jestem za :-)

Nie nadążam Wasz czytać kobitki ;)

A w którym tygodniu można już poznać płeć maluszka?
Mój mąż przekonuje mnie, żebyśmy zostawili sobie niespodziankę i dopiero w dzień porodu poznali płeć dzieciątka :)

W sumie, podoba mi się ten pomysł, ciekawe czy wytrzymamy :)

Póki co mąż i tak, mówi do mojego brzucha per Martynka - no ciekawe czy będzie Martynka czy Marcinek :-D

reklama
Do góry