reklama

Lipiec 2014

to ja bym wolała cc drugie... takie z zaplanowanym terminem, co by to opiekę nad Olą skombinować. najbardziej się boję, że zacznę rodzić i nie będę miała co z nią zrobić... no i po cc doszlam do siebie bardzo szybko, więc mam nadzieję, że tym razem też tak będzie

u mnie to samo. Także nogami i ręcami będę się starała o cc. Zresztą już z wieloma osobami rozmawiałam na ten temat (ze środowiska medycznego) i nikt nie neguje mojego pomysłu.

Doti u mnie ułożenie pośladkowe.

reklama
U mnie nie weszła główka do kanału a juz skurcze parte były
Minisia liczę że drugi poród będzie łatwiejszy :)
Sokoja a dlaczego ktoś miałby negowac.? Myślę że to indywidualna decyzja.

Ostatnia edycja:
Minisia - rowniez sie ciesze ze sie uklada... Usmialam sie z tekstu o corkach
Jagodka - przewaznie wizyta u gina to cos fajnego w ciazy, a Tobie nie chce sie isc? :p
Limonka - trudno ocenic :/ mnie pobolewalo, ale tej nocy byl hard core. Ani stac, ani lezec, ani siedziec... Badali nerki i niby ok.

Nudno mi tu... Nigdy nie lezalam w szpitalu i to dla mnie nowosc :p

Cześć Dziewczyny :)
Ja tak szybciutko tylko chcę życzyć wszystkim dużo zdrówka :)
Byłam dzisiaj na połówkowym i na szczęście wszystko oki :) mała już waży 451 g :) serduszko piękne 2 komory i 2 przedsionki ;D jestem przeszczęśliwa :)::):):):):):)
A po badaniu pojechaliśmy do galerii i 4 godz. chodzenia i zakupy, obkupiłam się za wszystkie czasy :) i teraz jestem wykończona i zaraz idę spać.
Buziaki Kochane :D

Ojezusicku... Ale się zmordowałam:eek: Aleeee cała góra pączków gotowa!!! Śmierdzę dymem z oleju:-p Klaudia już wsunęła dwa pączki, Arek też się przysiadł, do teściów cała górkę zaniósł i jeszcze sporo zostało. Zrobiłam Klaudii cale pudełko po lodach takich malutkich pączkowych kuleczek, niech zaniesie do przedszkola, dzieciaki będą mieć radochę:tak: Dobre wyszły, jutro będziemy się zajadać.
Matka się położyła, to Młody się uaktywnił, ostatnio się śmiałam, chyba w pon. że strasznie się kręci, jakby fikołki robił - no i miałam rację wylądował głową w dół

blueberrry zdrówka kochana

Pola dam znać co do karmienia zażywając leki, ale spytam mojej enokrynolog, bo tutejszego irlandzkiego lekarza spytam później, bo jak mi skoczyło tsh dla niej było ok. Więc najbardziej będę się kierować tym co pl lekarka mi powie.

kopacz czyżby ferie w szkole i korzystasz w górach?

makota89 trzymaj się tam w szpitalu.

Katka*** moj M codziennie mówi: Allleeeee brzuchhhhhhhhhh, ale masz wielkie piersi itp. haha widzi mnie codziennie ale ja przecież rosnę :D potem się dumnie przeglądam w lustrze :))

minisia dobrze, że tak to się skończyło. Ciąża ci pomogła, ale tak nie powinno się dziać, niezależnie od sytuacji.

limonka8721 ja czuję do pępka może z 2cm nad góra, ponoc z wejsciem w 6miesiąc macica się tam konczy., ale najczęsciej mały fika bardzo bardzo nisko. ale kopie w każde strony więc i w pępek się zdarzy.

kubusiowata gratulacje, piękne 451gramów

jagódka a jak nadziewasz pączki? masz jakąs szprycę, strzykawkę? Ja chyba się wezmę za faworki zeby na jutro były bo mamy jutro pare spraw a potem jade do siostry i nie bedzie kiedy robić.

Anilewe to pączki angielskie - z dziurką:tak: A te jutrzejsze zrobię inną metodą - placuszek, na to marmolada ->sakiewka -> kuleczka -> smażenie. Nie posiadam szprycy, kto by pomyślał, że ja pączki kiedykolwiek będę robić:-p Oponki owszem robię od dziecka, ale normalnych nigdy to będzie mój pierwszy raz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry