reklama

Lipiec 2014

reklama
elifit lez I odpoczywaj kochana :tak:
adasliczna czapusia I imie bardzo ladne!!

Paczki mmm.. chyba kupie bo piec nie mam sil jakas slaba dzis jestem ehh

Elifit jak zmierzyli i jest ok, to jest ok, nie doszukuj się problemów tam, gdzie ich nie ma. Może się nie wyspałaś? Może to faktycznie cukier - jadłaś, przeszło po jedzeniu? Mnie od rana potwornie boli głowa, obudziłam się o 7. Zjadłam trzy oponki zapiłam sokiem jabłkowym i jakimś cudem jeszcze zasnęłam. Ale teraz głowa boli mnie dalej Wczoraj wzięłam witaminy, to pewnie po nich, kompletnie bez sensu..
Większość pączków się smaży, a nie piecze.. Ważne jest odsączenie ich potem na ręczniku papierowym, wtedy nie są tak tłuste. Wrzucę zaraz przepis na moje oponki.

Spalam dobrze. Jadłam śniadanie. A anemie mam stwierdzona. Biore żelazo od miesiąca. Pójdę do lekarza to się okaże czy coś mi jest czy "wymyślam" Miałaś zresztą podobne przeboje, jak tylko wstaję to mi sie słabo robi i chodzę jak pijana.

Nie o to mi chodziło. Objawy miałam inne przy wysokim ciśnieniu. Mnie też często boli głowa bez powodu:-( - ciśnienie mam w swojej normie. Miałam na myśli to, ze jeśli je zmierzyłaś i je ok, to jest z nim w porządku i nie zwracaj sobie głowy tą przyczyną, a szukaj innej.

Elifit - zwymiotuj ;) jak mi robi sie slabo i zwymiotuje od razu czuje sie lepiej... Dobrze, ze cisnienie w normie

Mam jakies maloambitne gazteki do poczytania i telefon z internetem :p

Milego dnia

Dzien dobry.

Elifit, a mierzylas puls?
Ja ostatnio miałam podobnie. Było mi przepotwornie słabo i myślałam ze zaraz umrę. Nie miałam siły stać ani nawet siedzieć. Zmierzylam ciśnienie i niby było ok ale za to serducho mi waliło jak szalone. No i faktycznie... Puls wynosił ok 115...
Z racji tego ze nie byłam w stanie ani stać ani siedzieć to sie położyłam. Po ok pol godz poczułam sie nieco lepiej, a po godzinie juz mogłam normalnie funkcjonować.

Chce mi sie paczka ale nie mam...

czesc:)))

z racji tlustego zcwatrtku wyslalm meza po paczki ale tak sie obzarlam snaidaneiem ze paczka nei zjadlam:-Dmoze potem do kawki:)

ja tez mam zdis srednei samopozcucie,raz mi cieplo raz goraco:no:

w gardle mnie drapie ,nos zatkany,psikam sobei do gardla ,wcinam tabl ziolowe ,mam nadzieje ze sie nic nei rozwinei....

dzis mam wizyte i sie stresuej,prosze okciuki

mił:sorry:go dnai Wam zycze:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry