reklama

Lipiec 2014

czesc dziewczyny,
w nocy wyjezdzam na lostnisko i jade na tydzien do Polski. Mam nadzieje, ze podroz zniose dobrze.
W zwiazku z urlopem zawsze mam wiecej roboty w pracy i nie wlaczalam komputera pare dni. Takze mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze. W srode mam ginekologa takze odliczam godziny.
Zapewne znajde troche czasu to bede podczytywac.
Sciskam Was, i do przeczytania

reklama
No bo wszyscy mnie tak strassyli ze to taka ochyda ze wymiotowac sie chce i bla bla.a wcale takie zle nie bylo ;) troche slabo mi po tym bylo ale dalam rade

Ewa jak zacznie Ciebie bolec ten brzuch idz do lekarza! Ja bylam w szpitalu, a teraz musze lezec, brac magnez i nospe forte ,bo mam bardzo czesto napiety brzuch i bolal mnie przez tydzien. Staraj sie to kontolowac.

Mnie własnie nie boli wogóle tylko nie jest taki miękki. Jak sie prostuje jak chodzę albo leże na prosto to jesttaki napięty a jak sie zegnę to miększy moze poprostu rośnie i dlatego? Bo czasem tez twardnieje ale to sie robi juz calkiem jak kamień. Cały czas biorę aspargin i nospe to moze wszystko jest ok. Pierwsza ciąża i nie wiem czy jest normalny czy twardy;/ moze juz sobie zaczynam wkręcać a jest prawidłowy... Po prostu nie wiem jak odróżnić miękki od nieprawidłowego;/

Ostatnia edycja:
Mnie własnie nie boli wogóle tylko nie jest taki miękki. Jak sie prostuje jak chodzę albo leże na prosto to jesttaki napięty a jak sie zegnę to miększy moze poprostu rośnie i dlatego? Bo czasem tez twardnieje ale to sie robi juz calkiem jak kamień. Cały czas biorę aspargin i nospe to moze wszystko jest ok. Pierwsza ciąża i nie wiem czy jest normalny czy twardy;/ moze juz sobie zaczynam wkręcać a jest prawidłowy... Po prostu nie wiem jak odróżnić miękki od nieprawidłowego;/

nie wkręcaj sobie, ale na wizycie powiedz jakie masz uczucie.
u mnie było tak: miałam twardy brzuch, bolało, ale przestawało. później miałam tydzień bólu, ale takiego do zniesienia, który po nospie ustawał. finalnie: przez jakieś 3-4 godz. miałam silny, nieprzerywany ból, promieniujący do nerki i do tego zwymiotowałam. pojechałam na IP i zostałam.

reklama
Witam dziewczynki:D

Ja już połowę dzisiejszego planu na dzisiaj zrobiłam- niestety ta mniejszą :P Dziecko zapisane do oddziału przedszkolnego w szkole. Śniadanie zjedzone. Zakupy na dzisiaj zrobionie to torez zostały mi zmagania z pokojem syna, ale odwlekam to jak mogę...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry