Agulam piszesz z telefonu? Nie wyswietla ci sie t9 ? Pytam bo oczoplasu dostaje czytajac twoje posty

)
Pomijając już brak polskich znaków, ale literówka na literówce, źle się to faktycznie czyta. Agulam pamiętaj, jest różnica, czy robi się komuś "laske" czy "łaskę"
Ja z komórki pisałam tylko jak byłam w szpitalu, tak to na ogół piszę z domu na laptopie. A w smsach nie używam polskich znaków, bo wiadomo - kasa. Ale to jest jedyna sytuacja kiedy olewam polskie znaki;-)
Znowu boli mnie brzuch:-( Po no-spie na szczęście przechodzi, ale obowiązkowo na kolejnej wizycie mierzenie szyjki..
Ja mam dysortografię, więc nawet nie tak trudno mi Agulam odczytywać

A ja właściwie tylko z telefonu pisze. Sporadycznie zdarza mi sie pisac z komputera.
Ja w ogóle jestem bardzo telefonowa, maile, zakupy online, przelewy, internet, forum, muzyka - wszystko to robie z tel.
PRZEPRASZAM
(((
dziewczyny ja pisze z kompa ale chce szybko pisac i dlatego tak wychodzi

((((sorki.obiecuje poprawe
Jest opcja edytuj jak sie pisze z komórki,tylko moderuj sie chyba nazywa. Mi sie ta apka zacina, więc z komórki ale normalnie z przeglądarki korzystam z forum
Mam kryzys, leze i rycze, moje zatkane ucho doprowadza mnie do szału, wszystko mnie wnerwia i w ogóle. Poza tym tego nieszczesnego stołu nam nie wymienili,w niedzielę goście a ja mam stolik z ikea przy kotrym ledwo 6 osób wchodzi na styk, a będzie 16.... Nie mówiąc o tym niewłaściwym stole który leży w kartonach i zajmuje pół przedpokoju
wszystkiego najlepszego dla Olenki
))))samych radosnych dni
)))
dla Ciebei zdrowka

mam nazdieje ze urodzinki sie udały

))jak sprawa ze stołem?
Ja nie ruszyłam jeszcze ubranek choć ponoć mam mieć drugą córkę. Chcę się upewnić by nie było niespodzianek że nagle dziewczynka okaże się chlopcem :-) mąż by się wkurzył bo już się zaczął przyzwyczajać do myśli że same baby będzie mieć w domu ;-) oczywiście tak się śmiejemy bo wiadomo byle zdrowe i oby dobrze wszystko się potoczyło.
Moją córkę coś rozkłada, miała gorączkę 38,3 i nic poza tym. Nie mam pojęcia co to może być. Nie szczepiłam wczoraj na bilansie, nie chodzi do przedszkola. Gdyby chociaż katar, nie wiem co. Ale tu tylko gorączka. Może ząbki bo 5-tki idą. Tyle że nigdy nie miała przy ząbkowaniu takiego stanu. Macie jakiś pomysł?
jak tam corcia? ja tez jeszce nie powyciągałam ubranek corci ,raz mi powiedzieli ze dziewzcynka wiec sie nie nastawiam
Dziewczyny czy wy uważacie na to, na którym boku śpicie albo by nie spać płasko na plecachi
ja spie roznie,staram sie uwazac ale nie zawsze wychodzi,czasami nawet budze sie na brzuchu
Igor pije Nutramigen, właśniwie to nie mleko, tylko coś o nazwie preparat mlekozastępczy.
mój teraz 8-letni synek to pił i uwielbiał

u mnie piekna pogoda a z samego rana M. Mnie powyzywal od hrabianek

nie wiem o co mu chodzilo, ale chyba o to, ze teraz nic w domu nie robie. Nie wiem kiedy do niego dotrze, ze nie robie tego dla przyjemnosci... Pewnie w lipcu... Milej soboty!
jak tak mozna

hmmmmmmmmmmmmmm
Dziewczyny wiem że łatwo mówić ale weźcie się za tych chłopów już teraz bo potem przy dziecku będzie jeszcze gorzej
Tak mi się przypomniało że wiele z nas robi remonty i szykuje kąciki dla maleństw.
Czy chcecie stworzyć wątek w którym mogły byśmy się chwalić takimi miejscami lub dzielic się inspiracjami?
jestem za
jestem za
D
Ja po wizycie, bez usg tak jak myślałam, no ale badanie w pożądku, na następną wizytę glukoza
Gdzie te czasy kiedy na dwa tygodnie wystarczył mi średniej wielkości plecak... Przy dwójce to juz chyba trzeba będzie samochód na większy wymienić.

)))))
nooo gzdie gdzie?my z trojeczka to juz w ogole
Dziewczyny jak to jest z tym testem glukozy? Lekarza kazał mi zrobić i podał mi instrukcję: zjeść śniadanie, wypić glukozę i po 1 godzinie iść na badanie. No i zgłupiałam, bo pamiętałam inaczej, tzn. na czczo pierwsze pobranie, wypić glukozę i po godzinie drugie pobranie... Chyba, że coś mylę....
na czczo,na pewno
Jutro za to jedziemy do Łodzi, ja na konferencję, a M. z Ninką w odwiedziny do rodzinki, więc wszyscy zadowoleni
jesli mizna wiedziec to skad jestes?daleko masz do Lodzi?
Ja dziś odwiedzilam sor laryngologiczny i niestety ucha mi nie odetkali, bo mam czekać aż samo sie zrobi, bo było zapalenie środkowego...mam sobie próbować wydmuchac powietrze uchem to może sie odetka....pffff jakbym nie była w ciąży, dali by mi coś, a tak to nie, nie można.... słabo mi sie tam zrobiło, dlugo czekaliśmy w kolejce, dostałam łóżko i ostatnie pół godz czekania spędziłam na lezaco...
I mam odpoczywac.... )
beznazdieja ze musiałas w kolejce stac

Dzisiaj mieliśmy intensywny dzień, pojechaliśmy w góry, wjechalismy kolejką na Skrzyczne i schodzilismy powolutku w dół, mieliśmy w planach na dół tez zjechać od polowy góry ale coś się zagadalismy i przeszliśmy właściwe zejście i w sumie całą trase pokonaliśmy w rekordowym tempie 4h

ale super było, bardzo mi się już tesknilo za górami. Teraz M. poszedł na zakupy a ja czekam w autku bo już mi się nie chce błądzić między półkami w tesco.
podziwiam,ja bym nie dała rady
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
witam niedzielnie

)))
ale dzis piekna pogoda była,WIOSNA po prostu

))))
wybrałam sie z corcia na krotki spacerek ale juz zadyszki dostaje

po zimie chyba 'wieśniaczki' zapomniały o rowerze biegowym bo znów komentarze były gdzie pedały
aktualnie mam nerwa na męza ze chyba kolacyjka i spac mi pozostaje zeby nerwy sie uspokoiły....
spokojnej nocki

))