reklama

Lipiec 2014

Hej dziewczynki;)
Ostatnio pisałam, że nie mam objawów ciąży, a dziś zaskoczenie.. "Poranne" mdłości dopadły mnie dziś popołudniu i trzymały aż do teraz, ale wypiłam dużo wody niegazowanej i trochę przeszło :)
Jutro pierwsze usg, już nie mogę się doczekać :-)
Daj znac jak po badaniu i usg :tak: napewno zobaczysz juz serduszko:-D

reklama
A mi w poprzedniej ciąży z synkiem to w sumie 3daty porodu wyszły, mały w żadną nie trafił urodził się w 41tc ;)

Ja akurat wiem kiedy do zapłodnienia doszło ;D u mnie cykl trwa 31dni, więc wyliczenia daty owulacji jest proste. mysle ze u mnie sie zgadza wiek ciązy (tym bardziej po robionej Becie) .. ew. potwierdzi albo zmieni to USG :) Ale tak jak pisały dziewczyny, żadna w sumie data nie jest 100% miarodajna ;) Więc po prostu trzeba wierzyć dziecku że samo wie najlepiej kiedy ma się urodzić ;)

jutro wizyta.. jej jutro wizyta! .. niby nie powinno to robić wrażenia bo niczego nowego się nie dowiem ale jednak ;)

a ja bym ciagle coś jadła ;) teraz jajecznica z szynką i cebulą mniam ;D

Witajcie, ja niby nadal bez objawow ale dzis chyba po raz pierwszy było mi niedobrze po śniadaniu, i tak mnie właściwie trzyma ten stan cały dzien. A teraz mam zachciankę na ogórka kiszonego, az pojechaliśmy do sklepu kupic :) jednak nie spełnił moich oczekiwań, nie jest tak dobry jak sobie wyobrażałam :)
Ale ciesze sie ze cos sie dzieje bo juz mnie stresował ten brak objawow. W pierwszej ciąży bardzo bolały mnie piersi a teraz nic a nic.
Ja tez mam jutro USG - juz sie nie moge doczekać!

reklama
Lusia, gratuluje kochana! Naprawde nie masz zadnych objawow? To dla mnie bardzo dobra informacja bo ja tez nie mam zadnych wyraźnych objawow poza kiepskim samopoczuciem psychicznym.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry