reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Cześć dziewczyny

Nie znam tej historii kasiulki ale straszna tragedia :(

Ewa dobrze ze jestes pod opieką do środy szybko zleci a bedziesz spokojniejsza:):)
Małgorzatkar co do wagi to mi tez leci strasznie ja juz mam ok 8 kg. Ale nie widac tego po mnie tzn tylko brzuch:) nie wiem skąd takie przyrost:/
Co do infekcji też miałam teraz małą i stosowałam własnie ten pimfumacin czy jakos tak i jak narazie mam spokoj zobaczy my jak długo:)
W ciąży czuję sie dobrze, ale własnie powoli zaczynam czuć sie jak słonik hehe a to dopiero początek rośnięcia :D:D A pozatym zauważyłam że zrobiła mi sie własnie taka brązowa plamka na czole:/ Nie jest super widoczna ale ja ją widzę i boje sie żeby ogólnie mi się te plamy nie porobily:./

Hej właśnie czekam w poczekalni u lekarza, jak już będę po to napiszę więcej. I skok wagi też niestety poznam, w domu się nie waże ale myślę że od ostatniej wizyty będzie sporo.
Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok, jakoś dziwnie dziś się denerwuje. Jak nigdy:banghead:

hej :-)
widzę, że dziś humorki średnie, u mnie też bez szału, pogoda mnie dobija, jeszcze auto mam w naprawie także jestem uziemiona dzisiaj w domu, Byłam na zakupach i myślałam, że mi wiatr głowę urwie ;/
M. jak to w poniedziałki pewnie wróci z pracy późnym wieczorem :-(
jagódka, pola - narobiłyście mi smaka tymi rogalikami i zaraz się biorę za pieczenie :-)
elfit- dużo zdrówka dla synka !
Tusiaczek2402- trzymam mocno kciuki &&&&
szkoda dziewczyny i szkoda dzieciaczków, które zostały bez mamy :-(

reklama
Elifit dużo zdrówka dla synka, przedwiośnie niestety jest najgorsze...

my po szczepieniu i niby po bilansie, ale za miesiąc idę na bilans jeszcze raz, tym razem nie na nfz a do medicoveru, bo kurde nic poza osłuchaniem nie sprawdziła, a zaznaczyła w książeczce, że wszystko sprawdzała i ok, pffff... moje słonko jest w 50centylu z wagą i 97 ze wzrostem :p

Do góry