reklama

Lipiec 2014

Cześć Dziewczyny,

Też jestem za tym, żeby od razu do Emyly - ile nas jest składkowych, żeby koszty po równo podzielić? Ewa spokojnie, jak ktoś nie może to ja to rozumiem, myślę, że wszystkie to rozumiemy. Kopacz też jest wyłączona z takich działań;-)
Ewa cieszę się, że wróciłaś, łączę się w bólu grzybiczym:zawstydzona/y:
Tynka - fajnie, że jesteś - niezłą niespodziankę Ci bobas zrobił:tak:
Graża najaktywniejszy jest wtedy gdy leżę, więc wieczorem ja chce spać, a on brykać:tak: Często też rano mnie budzi:-)

Ja wstałam z katarem i bólem głowy:baffled: Pogoda taka sobie, bardzo wietrznie, lekkie przejaśnienia, ale chmury się przetaczają przez niebo. Niech już będzie ciepło, ja chcę na działkę w weekend.

reklama
te czasy sa takie ciezkie :( ... mialam zamowic nawet ubranka dla maleej ale w tym miesiacu nie da sie... ale nie martwimy sie tym:) najwazniejsze ze sie kochamy i po porodzie bedzie lzej bo dostane macierzynskie... :)

nie pracuje niestety... przed ciaza dorabialam ile sie dalo na nauce jazdy ale w ciazy to juz nie bardzo sie da wykonywac ten zawód... i teraz poprostu jestem zatrudniona z dobrej woli taty, ktory to placi skladki...

no wlasnie jak to jest powiedzcie mi ... jestem zatrudniona od 3.02.2014 i teraz wzielam zwolnienie ze szpitala i nie wiem czy to dalej kontynuowac czy nie co robic?

Jeśli nie masz opłacanych składek chorobowych przez 90 dni to chyba mie będziesz miec płacone. Policz kiedy uplynie pełne trzy miesiące i idź na l4 :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry