Cześć Kochane

chciałam napisać że witam się w tą słoneczną niedzielę, ale słońce się schowało

Po wczorajszym dniu jestem wykończona. Rano angielski, później zakupy, byliśmy też na targach budownictwa. Nogi dzisiaj bolą mnie niesamowicie, szczególnie stopy
Witam nową mamę
Fruttelę
Doti to witrzenie to już w szpitalu się zaczyna?
Pola ale jak leży się na podkładzie to on nie przecieka ? sądziłam że leży się na podkładzie ale w majteczkach z siateczką - poporodowych.
Haust też szukałam szpitala w odległości ponad 40km, ten który jest w pobliżu około 15 km to porażka. Leżałam tam po poronieniu, później leczono mnie na coś czego nie miałam. Pielęgniarki różne najgorzej wspominam pierwszą wizytę.
Elifit jak ty plewiłaś truskawki? nie boli Cię brzusio?
Malgorzatkar ja już mam pępek na wierzchu, jest jakiś sposób żeby po porodzie wrócił do poprzedniego stanu?
Laleczka793 jak masz suchą skórę polecam masło shea. Ja przy moich problemach z tarczycą mam mega suchą skórę, która czasami swędzi i łuszczy się. Używam tego masełka, wieczorem smaruję nogi, rano skóra jest ładnie nawilżona. ja kupiłam w tym sklepie masełko 100g
Masło karite (shea) FAIR TRADE i EKO. - ECOSPA.pl, zapach średni, konsystencja taka twarda, zbita, trzymam go w lodówce, wieczorem łyżeczką wykrawam kawałek i smaruję, efekt super żaden inny specyfiki nie zadziałał u mnie.
Ka.wo ja też wczoraj w lumpku zaszalałam. Szukałam płaszcza ale nie było. Kupiłam za to 2 sukienki: jedna taka jakby tunika, druga już na upały, spokojnie wykorzystam ja po porodzie, sweter, 2 bluzki
Dzisiaj odpoczywam mż poszedł poszaleć na quadzie, ja zrobię polędwiczki na obiad, poczytam parę blogów, później do kościoła i na działkę