Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

swieta prawdaPoza tym na moje stanowisko zaden problem wyszkolic, bo kazdy pracownik robi praktycznie to samo co ja. Nie ma ludzi niezastapionych, szczegolnie w mojej firmie![]()
mnie bolaplecy na dole,prawa nogai ciezko wstacrano zlozkaAgulam ty chyba pisałaś, że u ciebie tak samo? A rano na czczo zjadłam 2 tabl. żelaza i też dopiero dochodzę do siebiew poprzedniej ciąży też źle to żelazo znosiłam
![]()
pzrez zelazo mam zatwarzdenia ,dla mnei masakra
ja suwaczek mam wg OM i tak tezliczy lekarz ale termin w karcie ciazy mam 3:1,7 i 10 lipeicAha! A według którego terminu liczycie swoje tygodnie? Z prenatalnego czy z miesiączki?

mam nadzieje ze tojednak nei sen prorozcy,mi glupoty sie snia jak nie moge zasnac....i potem niby spie ,niby nie takie sny na jawie...Śniło mi się, że wypadło mi 5 zębów, tak ni z tego ni z owego i to wszystkie zdrowiutkie, nie podoba mi się to, co jak co, ale takie głupie sny u mnie zawsze się sprawdzająOstatnio taki realistyczny okropny (o złym znaczeniu) sen miałam przed swoim wypadkiem samochodowym..
moja Ola tez dzis u babci,nie mogla sie juz doczekac,jak ja odbieralam z pzredszkoal to pani mowila ze tylko o tym mowiłaOla w przedszkolu, kurde, zapomniałam powiedzieć, że bez spania ją odbieram dziś, no nic, trzeba będzie się streścić i szybko pójść. po południu jedziemy do moich rodziców, Ola już od wczoraj się pakuje do babci, dziadek trampolinę rozstawia, oj będzie szaleństwo![]()
wogole sporo mam ma tu coreczki o tym imieniuwitamWitam, czytam Was od dawna i postanowiłam do Was dołączyć. Czy jeszcze mogę?:-):-)
tylko pozazdroscicNo i wczoraj siostra urodziła synka :-):-):-) Tak się cieszę :-) No i biegusiem jej poszło - rano zauważyła plamki, zadzwoniła do lekarki i ta jej mówi, że to już przygotowanie do porodu. No to siostra szybko umówiła się na woskowanie nóg do kosmetyczkii o 12 poszła, do szpitala pojechali po 14, a bóle takie konkretne i rozwarcie pojawiło się o 16, no i o 17.30 urodził się Kacperek :-):-):-)
jak to obrazona na ciaze???Ka.wo - moja teściowa też obrażona na ciążę, dla niej ie ma tematu, nie istnieje, nigdy sie nie zapytała jak sie czuje, co u lekarza, czy moze jakies imie już mamy, kompletnie nic
O zgrozo, ale marudzę od rana![]()