Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

swieta prawdaPoza tym na moje stanowisko zaden problem wyszkolic, bo kazdy pracownik robi praktycznie to samo co ja. Nie ma ludzi niezastapionych, szczegolnie w mojej firmie![]()
mnie bolaplecy na dole,prawa nogai ciezko wstacrano zlozkaAgulam ty chyba pisałaś, że u ciebie tak samo? A rano na czczo zjadłam 2 tabl. żelaza i też dopiero dochodzę do siebiew poprzedniej ciąży też źle to żelazo znosiłam
![]()
pzrez zelazo mam zatwarzdenia ,dla mnei masakra
ja suwaczek mam wg OM i tak tezliczy lekarz ale termin w karcie ciazy mam 3:1,7 i 10 lipeicAha! A według którego terminu liczycie swoje tygodnie? Z prenatalnego czy z miesiączki?

mam nadzieje ze tojednak nei sen prorozcy,mi glupoty sie snia jak nie moge zasnac....i potem niby spie ,niby nie takie sny na jawie...Śniło mi się, że wypadło mi 5 zębów, tak ni z tego ni z owego i to wszystkie zdrowiutkie, nie podoba mi się to, co jak co, ale takie głupie sny u mnie zawsze się sprawdzająOstatnio taki realistyczny okropny (o złym znaczeniu) sen miałam przed swoim wypadkiem samochodowym..
moja Ola tez dzis u babci,nie mogla sie juz doczekac,jak ja odbieralam z pzredszkoal to pani mowila ze tylko o tym mowiłaOla w przedszkolu, kurde, zapomniałam powiedzieć, że bez spania ją odbieram dziś, no nic, trzeba będzie się streścić i szybko pójść. po południu jedziemy do moich rodziców, Ola już od wczoraj się pakuje do babci, dziadek trampolinę rozstawia, oj będzie szaleństwo![]()
wogole sporo mam ma tu coreczki o tym imieniuwitamWitam, czytam Was od dawna i postanowiłam do Was dołączyć. Czy jeszcze mogę?:-):-)
tylko pozazdroscicNo i wczoraj siostra urodziła synka :-):-):-) Tak się cieszę :-) No i biegusiem jej poszło - rano zauważyła plamki, zadzwoniła do lekarki i ta jej mówi, że to już przygotowanie do porodu. No to siostra szybko umówiła się na woskowanie nóg do kosmetyczkii o 12 poszła, do szpitala pojechali po 14, a bóle takie konkretne i rozwarcie pojawiło się o 16, no i o 17.30 urodził się Kacperek :-):-):-)
jak to obrazona na ciaze???Ka.wo - moja teściowa też obrażona na ciążę, dla niej ie ma tematu, nie istnieje, nigdy sie nie zapytała jak sie czuje, co u lekarza, czy moze jakies imie już mamy, kompletnie nic
O zgrozo, ale marudzę od rana![]()