Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja mam juz 9,5 kg na plusie! Wszystko mi poszło w brzuch i w cycki bo mam wrażenie ze reszta ciała wyglada ok. Zawsze byłam szczupła i pewnie dlatego czuje sie teraz taka ociężała.
Ja mam ok 6kg na plusie, tyle miałam do porodu w ciąży z Olą:-):-) Ja tam się nie ograniczam, jem na co mam ochotę, ale jestem jeszcze przed badaniem glukozy Chyba większość wagi to brzuch,piersi i twarz
wróciłam od fryzjera, zadowolona jestem w końcu jak człowiek wyglądam
Ewa, ale byłaś u diabetologa? masz glukometr? bo wiesz, ta dieta to nie zero słodyczy, niektórym cukier skacze na śniadanie nawet po pieczywie chrupkim, a u innych nawet po pszennym jest ok.. mi chyba po pomidorach skacze (testuję nadal), gdzie warzywa w wersji na surowo nie są zabronione
ja dopiero zjadłam śniadanie, nockę miałam z głowy, więc musiałam odespać, najpierw nie mogłam zasnąć ,a potem się budziłam co godzinę na siku
wczoraj pisałam o wizycie w Smyku i tak się cieszyłam bo kupiłam buciki dla małej, były przecenione na 15zł, a przy kasie zapłaciłam jeszcze mniej , bo 7zł co się okazało dwa butki są prawe :-)
u mnie 5,5 kg na plusie, ale waże się zawsze rano jak wstaję, więc wieczorem jest więcej, jak narazie przybieram kg na miesiąc, ale pewnie teraz waga ruszy.....
Cześć dziewvczynki :-) Zaczęliśmy remont i na dodatek Mati chory. Przez tydzień nie będzie mnie tu za często, bo mąż coś z kablem od internetu będzie kombinował.... Mam nadzieję, że później będę w stanie Was nadrobić :-)
Trzymajcie się cieplutko, nie chorujcie i dbajcie o siebie :-) Paaaaa :-)
CZeść.
Widzę chorobowo trochę, zatem szybkiego powrotu do zdrówka dziewczyny
U nas też średnio, Igor z gorączką i glutami, jak do jutra nie przejdzie to wybierzemy sie do lekarza. No a przez katar kilka ostatnich nocek średnich :/ Chyba szybo nie uda się odespać
Mdłości też ostatio miewam, także dołącze go grupy u mnie popołudniami. Mam nadzieję, że ie będą sie ciągły do końcA ciąży.
Murzynka z polewą czekoladową bym zjadła, mmm, chya trzeba będzie skoczyć do sklepu po coś słodkiego
Do dziewczyn z Warszawy - czy któraś z Was mieszka bądź bywa w okolicach stadionu narodowego??