reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Biedne jesteście z tymi choróbskami :-(
Życzę żebyście szybko wróciły do zdrowia :)

Katka współczuję nocy :(

Puchną Wam już nogi?
W niedzielę w pracy było szkolenie z nowego oprogramowania i pojechałam, żeby cokolwiek wiedzieć o nowym systemie.
Praktycznie od 11 do 17 siedziałam i aż mnie buty zaczęły uwierać :szok:
Na co dzień jak jestem w domu nie mam tego problemu:no:

reklama
Katka - współczuję nocki:baffled:
U mnie to nie pogoda, hormony mi coś znosem zrobiły, jakby wszystko było opuchnięte. ale już bliżej niż dalej, damy radę.
Na froncie zwycięstwo (odpukać w niemalowane) katar Klaudii zmienił kolor na biały i jest go duuużo mniej:tak: Jutro wykopuję ją do przedszkola, bo zwariować można. Wiem też dlaczego wczoraj tak źle się czułam - wieczorem była niezła ulewa.
Dziś biorę się do roboty, muszę obiad ugotować, pomidorówkę zrobię chyba, bo mam ochotę na kwaśne.
A poza tym skończyłam brać macmiror (po 12 dniach!) ostatnią globulkę wzięłam w sobotę, a dziś.. znowu to samo:wściekła/y: Wścieknę się, jeśli to się nie uspokoi..
Adaś wczoraj wieczorem szalał nieziemsko, nawet pod szeroką koszulką było widać co robi;-)

Doti, właśnie ost. zauważyłam, że zaczynają mi puchnąć dłonie i stopy ja długo siedzę. Ale to w normie jeszcze, więc luz

Michalina, Oli zaczęły rosnąć włosy na ramionach, pleckach i badamy czy to genetyczne ( siostra M ma dużo ciemnych włosów na rękach, epilowala żeby sie pozbyć ) czy hormonalne. Poza tym ja sie b. Szybko rozwijalam, więc jestem ucxulona na takie sprawy...

Hej :) dzięki dziewczyny za troskę, rano oczywiście zjadłam tabletkę i poszłam spać. Wstałam teraz, nie pamiętam już kiedy tak dobrze spałam, więc w sumie nie powinnam narzekać.
Czytałam ulotkę nic tam nie ma o takim osłabieniu, ale chyba faktycznie to taka reakcja organizmu. Dziś wezmę normalną dawkę, zobaczymy jak będzie jutro, mam nadzieję, że organizm się przyzwyczai, bo mam wziąć dwa opakowania, a nie wyobrażam sobie chodzić jak Zombi przez dwa tygodnie. Byle by zeszło to cholerstwo z nerek, a ja się może przy okazji w końcu wyśpie.
Czas chyba na kawkę bo siedzę, piszę ziewam non stop.

Hej
Jeju widzę że u większości z nas coś się dzieje. Współczuję kaszlu infekcji wymiotow i zawrotow głowy. Ja właśnie się inhaluje bo nic mi się nie polepsza. A pogoda oczywiście do doopy
Małgorzata Oli nadnercza będą sprawdzać czy jajniki? Trzymam kciuki.

Ja dzisiaj kolejna przygoda...
Umyłam zęby, zaczęłam wymiotować, od tego mi się puściła krew z nosa... potop.... ehhhh...

Wózek jest! Idę obadać. :-D

Edit: wsadzili spacerówkę do gondoli tak, że nie potrafię jej wyjąć :( ale wózek prócz małych śladów użytkowania wygląda w porządku. Aż mi się mała uaktywniła od tego wysiłku, pewnie jest w szoku, że mamusia coś robi ;p A kurier przyjechał jak posta pisałam ;p

Ja również chorwitkom zdrówka życzę. Na szczęście już blizej niż dalej :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy moze orientuje się ktoś czy w Czechach można kupić Bioparox bez recepty?? Wczoraj lekarka mi cos wspominala o tym antybiotyku ale mowila ze zostal wycofany a jednak wydaje mi się, że się nie obejdzie bez antybiotyku bo coraz gorzej się czuje i moze uda mi sie go załatwić bo mieszkam z 15 km od granicy :)

hej dziewczynki:)

weekend miałam goscinny a zarazem parcowity,ehh chyba juz nei na moj stan szykowanie takeij imprezy:dry:fajnei bylo ,wesolo ale umeczyłam sie juz

w poniedzialek za to i wtorek lajcik,odpoczywalm troche bo cos brzuch na dole mnei pobolewa:baffled:w ogole jakas senna jestem od poniedzialku,nie moge sobie poradzic,ozcy same sie zamykaja:no:

dzis panowie zakladaja rolety i siatki,wreszcei bo much mam po dziurki w nosie,he he.ogolnei mam rozgardziaszw domu,powinanm okna umyc ale boje sie troszke:-(

ale dzis zimno ,no nie:szok::no:

mam wplanach was pozcytac,mam nadzieje ze dam rade:)

kawusie sobie zapodam to moze sie obudze:-D

miłego dnai:)

reklama
witajcie
ja też dziś nie mogłam spać, ale to przez ten katar, leje się i leje:-( idę dziś do lekarza po zwolnienie

Tusiaczek antybiotyków nie znoszę, bo zawsze ciężko je odchorowuję i to częste, że ma się skutki uboczne, ale warto jednak poinformować lekarza a objawach

nienawidzę być chora ani ganiać po lekarzach a dziś są moje urodziny:-(

Do góry