U
użytkownik 902
Gość
Doti moja koleżanka kupowała wino bezalkoholowe i szampana na sylwestra, mówiła, że dobre
także smacznego!:-)
także smacznego!:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
także smacznego!:-)
wiem, ze to blad i czasami jakimis malymi uliczkami potrenuje jazde i pewnie gdybym koniecznie musiala dalabym rade, ale odczuwam ogromny stres na miescie. Jakos kierowcy kojarza mi sie z brakiem tolerancji, a czasami chamstwem 
i jeszcze zakupy około łóżeczkowe mnie dziś czekają, materacyk, pościel, jakieś organizatory może. Czuję, że coraz mniej czasu mi zostaje 

Tak ja to ostatnio ktoś pisał (Haust chyba?) siostra zdążyła nawet do kosmetyczki iść i nogi wywoskować
Przemyślcie plan awaryjny - może masz zaufanego sąsiada, który może Cię zawieźć? Może ktoś szybko zwolni się z pracy - mama, siostra? Zapisz sobie w widocznym miejscu i telefonie numer do firmy taksówkowej.

wszędzie mam blisko na szczęście 
alko akurat nie lubię więc mnie nie ciągnie, colę wypiję może 1 na 2 tyg, maca też nie częściej, ale słodycze to bym workami jadła, śledzie w śmietanie, nawet parówki, których normalnie nie jem
jakim cudem waga mi stoi w miejscu (wczoraj miałam 300g na +), to jakiś cud, albo dziecko tyje z mojego zachomikowanego po pierwszej ciąży tłuszczyku
pytałam wczoraj lekarki i powiedziała, że wcale tyć nie muszę