reklama

Lipiec 2014

reklama
Gosia zaparz sobie meliskę, idź na zakupy, na manicure, albo maseczkę do kosmetyczki - ew. zrób sobie spa w domu i się odetnij od wszystkiego. Każdy ma prawo do gorszego dnia, a Ty jesteś zmęczona opieką nad Olą i osłabiona ciążą.

Hej.
Ja w planach jak zwykle od tygodnia nic. Nawet nie chce myśleć o sprzątaniu którego nie mogę zrobić. Nawet prania nie ma gdzie wywiesic bo kurzy się na balkon. Pogoda też nie napawa optymizmem :(

Miłego dnia :)

Hej Dziewczyny wstałam dzisiaj o 9 czuję się hmm na razie bardzo dobrze nawet kaszel mi nie przeszkadza aż tak bardzo i tak jak większość dzisiaj mam plany sprzątać hehe pierwsze pranie już jest w trakcie pościel wywieszona na balkonie (nawet słoneczko świeci :)))) ) A tak poza ty to zobaczę może zacznę robić porządek w szafie u Majki w pokoju :D Miłego dnia Mamuśki :*

Gosia wyluzuj, też tak chodziłam za Małym i nic to nie dawało. Jak miał się przewrócił to i tak to zrobił mimo, że byłam krok od Niego. Teraz mam takiego jednego "stróża" który za Nim chodzi non stop i widzę jak Go to irytuje więc dałam sobie spokój chociaż ja.

Mi zostało pomycie podłóg i zrobienie deseru na wieczór, a tak zamierzam oddać się leniuchowaniu.

Dziewczyny, które pisały o bólach w pachwinach - dopiero teraz Wam wierzę, że coś takiego istnieje..... - no jak mnie wczoraj dopadło to myślałam, że jajko na twardo zniosę i chodziłam jak Herflik z Allo, allo. Dzisiaj tez mnie trzyma, ale postanowiłam wziąć nospę i troszkę popuściło. Jutro wybieramy się do Krakowa, ale wszystko uzależnione od moich pachwin, jakkolwiek by to nie brzmiało ;-)

Także miłego weekendu Wam życzę!!!

Dzien dobry :)
A u nas pogoda fajna, słonko świeci nawet
Wróciłam ze sklepowych wojaży, Igor bogatszy o trampki i dwie czapeczki z daszkiem, Jagodzina z brzucha o bodziaka a ja o loda z mcdonalda. Niestety, żeby nie było tak różowo to chyba się przedźwigałam, bo zauważyłam trochę krwi. Mam nadzieję, że to jakieś pęknięte naczyńko ale sprzatać już dzisiaj raczej nie będę. Odpocznę a potem moze bajkę Igiemu puszczę bo mąż w pracy. Mam tylko nadzieję, ze się nie rozkręci nic więcej z tego..
Miłej soboty brzuchatki

s. michalina mój A też uwielbia strzelanie, nie ma tygodnia, żeby nie był na strzelnicy, a teraz jeszcze w weekendy ma szkolenia, we wrześniu egzamin i będzie myśliwym :dry:

Małgorzatkar chyba po tych emocjach przydałby Ci się odpoczynek :tak:Może w Święta się uda zrelaksować?

Pachwiny temat rzeka :baffled: Ja już miałam takie napady bólu, że 2 dni z kulami chodziłam, teraz jest ok, tylko nie jestem w stanie nic nogą przesunąć i nauczyłam się już nie próbować bo kończy się bólem :confused: Jedynym lekarstwem jest leżenie i maxymalne skracanie pieszych wycieczek :confused:

Oj Emyly mam nadzieję, ze wszystko ok.

Ostatnia edycja:
A ja właśnie wróciłam z zakupów. Postanowiłam wykorzystać kupony z Twojego Stylu i do H&M. no więc jestem "bogatsza" o spódnicę i spodnie ciążowe oraz buty sportowo-spacerowe, a córka o kuuuupę ubrań na lato. zrobiłam jej zapas ,żeby biedna goło nie chodziła jak ja nie będę na chodzie..;-)
A bogatsza z mocnym przymróżeniem oka bo po drodze do galerii zaliczyłam 1-szą stłuczkę i to z mojej winy:wściekła/y:

reklama
witam mamusie :-)
widzę, że dziś u wszystkich porządkowa sobota, ja ogarnęłam z grubsza mieszkanie, wstawiłam pranie, jeszcze tylko muszę przemyć podłogi i gotowe:tak: do szafek jeszcze nie zaglądałam, może w tygodniu się zbiorę :-)

malgorzatkar - ja też polecam więcej luzu, na pewno jesteś najlepszą mamą na świecie dla swojej córeczki, jesteśmy tylko ludźmi i nie możemy mieć nad wszystkim pełnej kontroli, głowa do góry, może zakup nowej kurtki poprawi Ci humor :tak:

elfit - wiem co czujesz, ja ostatnio miałam tydzień malowania i już mnie szlag trafiał od tego brudu w domu :no:

emyly - odpoczywaj, oby wszystko było ok

mika8 - dobrze, że to tylko drobna stłuczka i nic Ci nie jest

doti - daj znać jak wypróbujesz winko :-D bo też zastanawiam się nad zakupem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry