malgorzatkar
Fanka BB :)
Aniu, współczuję bardzo, trzymaj się....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aniu bardzo mi przykronie wiem co napisać....
Jagódka to widzę, że już konkrety. Ja miałam się w tym roku wziąć wcześniej za prezenty, ale ciąża totalnie mnie zaskoczyła i jestem masakrycznie rozkojarzonaJeszcze mam czas i niedługo zacznę o tym intensywnie myśleć!!
Dziewczyny, która miała pierwszy dzień ostatniej miesiączki ok. 13 października i nie wie kiedy doszło do zapłodnienia-please dajcie znać bo mam pytanie....
Aniu bardzo mi przykronie wiem co napisać....
Jagódka to widzę, że już konkrety. Ja miałam się w tym roku wziąć wcześniej za prezenty, ale ciąża totalnie mnie zaskoczyła i jestem masakrycznie rozkojarzonaJeszcze mam czas i niedługo zacznę o tym intensywnie myśleć!!
Dziewczyny, która miała pierwszy dzień ostatniej miesiączki ok. 13 października i nie wie kiedy doszło do zapłodnienia-please dajcie znać bo mam pytanie....
Ale wiem kiedy doszło do zapłodnienia;-) Sokoja ja mam zamiar wziąć się za odpielucowanie, ale mam wrażenie, że dla mojego Synka jest na to za wcześnie...Sama nie wiem...
. Także zawzięłam się i teraz się cieszę.A jaka ulga finansowa - teraz tylko 1 pampers na noc! Ale każdy robi jak uważa. Mam znajomą która oduczała jak dziecko miało prawie 4 lata.