Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam dziewczyny w niedzielny wieczorjak tam wasze humory? Widze ze duzo rozmawiacie o lekach podtrzymujacych ciąże ja niestety nic o nich nie wiem ale naszczescie nie mam zadnych niepokojących objaawow
Martwi mnie tylko to ze jak narazie nie mialam jeszcze zadnych badan zrobionych czy ogolnie jest wszystko wporzadku czy nie mam niedoborów czegoś:/:/ w piatek mam spotkanie z polozna moze wtedy czegos sie dowiem.
A tak w ogóle to mam do was pytanie jak sobie radziecie z przyswajaniem duzej ilosci plynów?? ja mam z tym problem nigdy duzo nie pilam napojow ani wody a teraz wypijac te dwa litry dziennie do dla mnie nie lada wyczyn:/ no ale coz staram sie jak moge.
Pozdrawiam was wszystkie cieplutko.
koledzy zawsze żartują że piję zupy
Ja dzis w pracy ;-) myslałam ze nie dojade hihi tiry blokowały podjazdy pod gorki a u Nas na Podhalu juz 10 cm sniegu
miejmy nadzieje ze zakopianka bedzie o 20 czarna jak bede wracac
. anastazji zazdroszcze tego kocyka :-) bakaalia super ze sie wyszalałas
susel kochana na pewno juz bedzie widac serduszko
Ja ostatnio dosc duzo jem hihi smaki mam jak cza hehe
jak tak dalej bedzie to musze za nowa garderoba sie rozgladac hihih a Wy jak kochane

zalezy kiedy owulacja była....
.
.Poki nie ma plamienia to sie az tak nie martwie.Super ze sie wybawilas :-).Ja mam wizyte u gina w srode bez usg,pewnie badanie na samolocie,no i wyniki krwi konsultacja,juz sie troche doczekac nie moge mimo ze usg nie bede miala .Witajciejak po weekendzie? My byliśmy na zabawie andrzejkowej.. było super
jutro mam usg więc czekam z niecierpliwością ;D
A co u Was? Jak stoicie z wizytami?
Jak się czujecie? ja super, zero jakichś dolegliwości nie przyjemnych..![]()
Dokladnie nalezy ci sie :-).hej kochane....jak samopoczucie?????ja dzisiaj mam dzień lenia i nie mam zamiaru wychodzić spod kocyka....a co tam
mi tez się należy
![]()