Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Taka brunatna jakaś,żywo czerwona nie jest
Dzis dyzur ma akurat ginekolog do ktorej umowilam sie na wizyte. Nie zrobiła mi usg bo na oddziale jest tylko jedno, a z rana to konsultacje itp. Pewnie jakbym zostala na oddziale to usg tez nie mialabym wczesniej jak po 15.
Boli mnie brzuch i mam skurcze, nie tak jednostajnie ale łapie mnie momentami, np teraz :/
Kurcze, 1 ciąża przebiegała od początku bez jakichkolwiek komplikacji, a tu takie coś :-(
spadek temp. nie musi oznaczac nic zlego bo jak lezalam w szpitalu w 4 tyg to mierzyli codziennie 3 razy i mialam podwyzszona raz zmierzyla i bylo 36,4 i bylo wszystko ok.
Bardzo Ci dziękuję za dobre słowo i rady.To dobrze, że nie żywo czerwona. Tym bardziej dziwię się lekarzowi, że pozwolił Ci odejść do domu.. Mój pod tym względem jest aniołem, dba o ciążę od pierwszego dni i o każdą walczył do końca - jestem po dwóch poronieniach, dlatego pytałam o ten kolor.
Spróbuj jak najwięcej leżeć - nie siedzieć, tylko leżeć. Jeśli masz magnez w tabletkach w domu, to możesz wziąć nawet 3 tabletki na raz, wyciszy trochę skurcze. Szkoda, że nie masz luteiny albo duphastonu, jakbyś miała do niego dostęp, to bierze się 4 tabletki na raz uderzeniowo. Mam nadzieję, że to tylko niegroźne plamienie i nie zaszkodzi ciąży.. Przytulam mocno.
Na szczęście mój Mąż wie, że ja mam czasami takie coś, że nagle jest mi słabo, trzęsę się tak jakby w środku i muszę NATYCHMIAST coś zjeść,