Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
lez duzo i nie martw sie ja tez krwawiłam plamiłam zywa krwia i brazowa, szłam do gina pełna obaw iiiiii na 1 wizycie nic nie było widać
endomendrium miałam tylko 7mm i gin stwierdziła za cienkie
i pewnie znow cp i zebym zrobiła betę ktora mi wyszła 207,7 za 2 dni 397,4 i za 4 dni 1370,00 wiec znow byłam u niej iiii był pecherzyk . Bedzie dobrze kochana
A brałam 2 * 1 tabl. luteinke dopochwowo i plamienie za 1 dzień ustąpiło
nie mozna sie zarejestrowac i musze byc osobiscie a to 80 km
i jak ja w aucie wytrzymam. Nic odezwe sie jak bede w domku wiec nie wiem kiedy bo niestety nie mam internetu w kom.
.
super bo jest Nas coraz wiecej. Sorki ze nie odpisuje kazdej z osobna ale niestety ostatnio brak weny
ale czytam Was na bieząco i Dziękuje pod postami :-) traktujcie to jak odpowiedz
aby nie było ze kogos faworyzuje
bo tak nie jest. Nic zaraz zmykam sie umyc i nynki bo o 6 wyjazd
. Ps dobrze ze moja cora juz duza i sama wstanie a do szkoły ma 5 min od domku wiec tupta sama. Buzka dziewczynki i samych radosnych chwil Wam życzę. Paaa:-)MaMaMu witaj, gratuluję ciąży i trzymam kciuki, żeby krwiak zaczął się wchłaniać, ja mam nadzieję, że to samo stanie się z moją torbielą![]()
jagodka - mnie nie ruszają śliwki![]()

Spróbuj suszonych moreli. Efekt podobny. Przeczyściło mi kiedyś całą rodzinę![]()
Eee..morele kiedyś jadłam i nic, ale te śliwki..hehehe stara a głupia..
Torbiel ma 5cm średnicy. jest duża niestety. Cienkościenna - więc może pierdyknąć (gin nawet mnie badać palpacyjnie nie chciał, bo się bał), a jak pierdyknie to nawet nie chce myśleć.. Grozi to krwotokiem, rozerwaniem jajnika i utratą ciąży. Staram się o tym nie myśleć i mam nadzieję, że się wchłonie. Problem jest w tym, że HCG "karmi" torbiel, więc póki HCG rośnie torbiel też rośnie.. Koło 8-9tygodnia powinno się uspokoić.
Hej. Czy was też tak kluje w różnych.częściach brzucha, szczególnie przy wstawaniu pochyleniu się itp? Do tego czuję pęcherz bolący. Chyba jutro sie wybiorę do gina.
Jestem już po wizycie.
Serduszko bijenie przypuszczałam, że za drugim razem też tak mocno mnie to wzruszy
Teraz czas ma badania.
Następna wizyta za 3 tyg![]()
Agamemno trzymam kciuki, żeby wszystko było ok.
Ja dzisiaj zaliczyłam spacer z Małym, ale tak zmarzłam, że do tej pory nie mogę dojść do siebie i zastanawiam się czy się nie przeziębiłam wrrr. No, ale przecież nie zabunkruje się z Młodym na całą zimę w domu...