Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Blue no ja juz dostalam list ze szpitala na usg a moglabym pojsc do Pl ginekologa ale 100 funtow I 2h samochodem wiec poczekam
Co do meza to nie mamto moj obecny partner jest ojcem dziecka ja po rozwodzie jestem
ale prezent ladny bo jego 1 dziecko I bardzo przezywa
![]()
Venus jakoś przetrzymamy do wtorku. Jest nas chyba ładna grupka na 3.12![]()
dorota z konfliktem wcale nie jest tak ze się go ma albo nie...tylko jeżeli dziecko przejmuje grupe krwi po ojcu dodtania a matka ma ujemna.....ale może być tez tak ze będzie mieć grupe po matce i wtedy nie ma konfliktu....dlatego pisze ze jeżeli jest narazona......i tak jest w moim przypadku dlatego pytam......
U mnie tez jest troche inaczej bo widzisz ja mam grupe + a konflikt jest , a wydawaloby sie ze nie powinno go byc :-(
blue ja w Polsce itak itak ide na usg4d mimo ze już miałam zwykle w 7 tygodniu ciąży.....a na swieta akurat będzie 13 wiec będzie sliczne zdjecie do albumu![]()
Nie ma sprawy kochana jestem szczesliwa a rozwod byl moja decyzja takze nie bylo morza lez itp
Trzymam kciuki abys miala to usg jak najszybciej! A kiedy sie dowiesz??na wizycie pewnie...ale cos czuje ze zrobia ci wlasnie wtedy jak masz tyle obaw![]()
pola wlasnie o tym pisałam...ale mnie najbardziej interesuje tez to czy przez konflikt mogą być zalecenia do cesarki....nie ukrywam ze wolalabym rodzic naturalnie a nie mogę nigdzie znaleźć konkretnej odpowiedzi.....