Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.jagódka Twoje menu urodzinowe niczym do programu Ugotowani. ja mam teraz fazę dzisiaj oglądałam parę odcinkówBardzo ciekawe propozycję, zerknęłam na odpowiedni wątek i już sobie skopiowałam jak mi odpuści to przeziębieniem to uraczę mż podniebienie tymi frykasami
strasznie na nas chucha i dmucha
Jagódka ty ostatnio pisałaś o SINUPRET, czy to można brać w ciąży bo na ulotce jest zakaz.Mam zatkaną jedną zatokę i ucho do szału mnie doprowadza a nie mogę jej w żaden sposób udrożnić. czy ktoś to jeszcze stosował jak efekty?

heh kochana w 22 faktycznym :-)cześć Kochane troszeczkę Was nadrobiłam.
Makota09 i Agulam przesyłam spóźnione życzenia dużo zdrówka, radości i miłości.
.jagódka Twoje menu urodzinowe niczym do programu Ugotowani. ja mam teraz fazę dzisiaj oglądałam parę odcinkówBardzo ciekawe propozycję, zerknęłam na odpowiedni wątek i już sobie skopiowałam jak mi odpuści to przeziębieniem to uraczę mż podniebienie tymi frykasami
strasznie na nas chucha i dmucha
Jagódka ty ostatnio pisałaś o SINUPRET, czy to można brać w ciąży bo na ulotce jest zakaz.Mam zatkaną jedną zatokę i ucho do szału mnie doprowadza a nie mogę jej w żaden sposób udrożnić. czy ktoś to jeszcze stosował jak efekty?
Witam nowe mamusie.
Laleczka793 to usg będziesz miała w 22 tyg. czy w 21( czyli w faktycznym 22)? z tymi tygodniami to jest kosmos.
Ka.wo moi rodzice też jakoś nie skakali na wieść o dzieciaczku. Mają już dwoje wnucząt za to teściowe radość ogromna. Teściowa aż krzyczała z zachwytu że będzie babciąmyślę że moi są tacy stonowani po ostatniej ciąży, która zakończyła się stratą mojego maleństwa.
La Luna też brakuję mi słów i nie wiem co napisać, bardzo mocno Cię przytulam.
kompetentne osoby na swoim miejscu
sniadanko zjedzone, twarozek z duza iloscia szczypiorku i cebuli mniam
i siedze sobie w pracy hihi. U Nas tez zaczeło sypac i dobrze bo szaro i nijako było a mrozik delikatny -5
Pisałam Wam kiedys o wozku ze mam po corce i ze przedwojenny hihi, ale rozebrałam , wyprałam i doprowadziłam do ładu i powiem Wam ze niezle wyglada
wkleje Wam jutro zdjecie to ocenicie
. Jenak Firma Polak robi wytrzymałe wozki i widze ze one dalej w cenie
BUZIACZKI i fluidki z WIGOREM Wam przesyłam
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&