Troszkę mnie nie było, nadrobiłam na razie tylko ten wątek, może potem uda mi się zajrzeć w inne.
Ja powoli ogarniam mieszkanie po długim leżeniu, jest już całkiem dobrze, ale jeszcze trochę mi zostało.
Gdyby nie przeziębienie, które się przyplątało i nie chce przejść powiedziałabym, że w końcu wyszłam na prostą. Brzuch nie pobolewa, plamień nie ma, chyba zaczynam czuć ruchy - ale nie mam 100% pewności, tak 80%

I z utęsknieniem wyczekuję tego kopniaczka, który utwierdzi mnie w pewności, że to już TO

Za 5 dni wizyta kontrolna, muszę dostać skierowania na badania - no i może się uda podglądnąć na USG płeć - jeśli pani doktor zrobi USG. Zobaczymy

Ewa66 i graza - na zatoki polecam Sinus Rinse do płukania nosa. W ciągu kilku dni wyraźna ulga.
Ewa - również jestem na antybiotyku i mam nadzieję, że będzie dobrze, ale stres jest.
Michalina - chyba nie rozumiem zależności między dużymi wydatkami Twoich rodziców czy teściów a chrzcinami.. Bo chyba nie o kasę w chrzcie to chodzi. No chyba, że planujesz robić dużą imprezę, a za wszystko mają zapłacić rodzice. To jest dość ciekawe podejście.
Ja wychodze z założenia: moje dzieci - moje wydatki.
Haust - dobrze, że sytuacja w przedszkolu się wyjaśniła. Zdrówka dla synka - i może nawet dobrze się złożyło, że "odpocznie" trochę od tego kolegi
Jagódka - oj, współczuję sytuacji z akumulatorem i jeszcze blue screen - czasem są po prostu takie dni - całe szczęście rzadko

No i przygotowania widzę już pełną parą. Udanej imprezy!
Ada - super, że udało Ci się zmienić lekarza

Nadal masz te omdlenia? Kiedy masz wizytę u nowego gina?
Malgorzatkar - dziwna sytuacja z tym abonamentem, też bym się wkurzyła. Zwłaszcza, że z wypłaty pobierają, a tu zonk. Udało się już wyprostować sytuację?
Szmaragd - kiedy masz wizytę? Może dla uspokojenia nerwów powinnaś odwiedzić lekarza? I powodzenia ze zmianą mieszkania! Szkoda, że tak mało czasu Ci zostało, a jeszcze taka nerwówka.
Witam nowe mamy 
I
la luna, kochana... Bardzo mi przykro. Wszystkie trzymałyśmy mocno kciuki, żeby było OK. Niezależnie od opcji na jaką się zdecydujecie - jesteśmy z Wami myślami. Trzymaj się, przytulam mocno.