Katka***
Fanka BB :)
Po porodzie jest babyblues a w ciąży co jest? Bo ja to chyba mam. Zaraz mnie coś trafi. Wyć mi się chce i chyba pójdę. :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
biegaj biegaj moze wybiegasz
dzis rano zauwazylam uplawy/wydzieline koloru bezowo/brazowego,duzo tego nei bylo ,moze to czop

Mimo że skurcze bolą okrutnie, to szyjka zamknięta i trzeba czekać. Póki co odesłali mnie do domu. Tzn. oczywiście mogę zostać na obserwacji jeśli chcę, ale lekarz akcji porodowej nie widzi, więc wróciłam do domu. Jestem nieprzytomna ze zmęczenia. Nie spałam całą noc a na izbie spędziłam 2,5h. W nagrodę zajadam nową czekoladę Milki z żelkami
za to dowiedziałam się, że szacunkowa waga mojej młodej to już 3700
wód dużo, dziecko swobodnie się porusza. Mam się zgłosić, jak skurcze będą na tyle nieznośne, że o niczym innym nie będę myśleć... tak właśnie było w nocy
no nic, miejmy nadzieję, że wkrótce zjawię się tam znowu i tym razem nie wyjdę bez dziecka na rękach:-)

No to Zuzia już po tej stronie brzuszka3110 i 52cm
![]()
Mam pytanie do mamuś-jak aktywność dziecka w brzuchu przełożyła się Wam na zachowanie dziecka po urodzeniu? Mam mega spokojne dziecko w brzuchu i wolałabym żeby tak zostąło po urodzeniu![]()
Kochana tu w NO bez skurczy to tylko mnie odesla do domu....a nie chce niepotrzebnie siac paniki.....