Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kawo nie czepiając się to termin mam na 20-go ;P Gin mówił, że będzie się sugerował z OM, a nie z usg, który mam na 30-go)))

Ja bym poszła do lekarza niech sprawdzi oskrzela. Fridy się nie bój. Jest skutecznaczy któraś z Mam odciągała gile fridą?
mam taki problem. mianowicie - wczoraj teściowa została z Adasiem. kiedy wróciłam, w pokoju był zaduch i 30 stopnidałam mu trochę ochłonąć i zabrałam na spacer. dziś ma zapchany nos i kaszlał mi 2 razy... nie wiem, czy powinnam iść z tym do lekarza...
U nas też tak bywa. Chyba zainwestuje w te podusie klin.No my tez dzisiaj w nocy odciagalismy mleko z noska po tym jak mu sie ulało. Co dziwniejsze dotychczas ulewalo mu sie takim świeżym (dopiero co zjedzonym) mlekiem a dzis w nocy ulewal strawionym, nawet po dwoch godzinach od ostatniego karmienia. O co cho?
Noo to jak krem się skończył to koniecznie dzisiaj twoja kolejInformuję, że dziś rodzę janie żebym jakieś zwiastuny miała, ale tak mi gin obiecał i tego się trzymam a poza tym skończył mi się krem na rozstepy. Ale gdyby przypadkiem nie wyszło to ja z Wami Michalina i Venus - po weekendzie
![]()

). Ja znów nakarmiłam i o 3:45 w końcu poszła spać. Już do rana, więc wybaczam nocny przerywnik