reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

witam się niezmiennie w dwupaku.

dzisiaj spox data 27.07... no ale zobaczymy co młodzież na to;) śniło mi się że urodziłam w domu, dziecko mi mama oporządziła,
ubrała i tak sobie leżał w leżaczku i wszystko ok, nawet do szpitala nie jechaliśmy ;)

dumam, co dzisiaj zrobić z dziewczynkami.. z 1 strony żeby dla mnie było znośnie i bezpiecznie, a żeby w domu bez sensu nie siedzieć..
chyba padnie na wyprawę na placyk zabaw, potem lody włoskie.. może potem piknik w ogródku..

i ciasto czekoladowe albo muffiny miałyśmy piec :D może parę jabłek wrzucę do środka żeby było mokrzejsze..

bellina ja się piszę na dzisiaj :D

z kroplek na kolkę BOBOTIC ma większe stężenie substancji leczniczej.. polecam jeszcze dawać probiotyk..

Hubson współczuję przejść, niezła tułaczka z malutkim bobasem GRRR

sergeevna no ja też się spodziewałam, ze na koniec lipca synuś będzie już z miesiąc miał, a tymczasem siedzi i siedzi ;)
teraz moje marzenie, to żeby po prostu samo się zaczęło.. w dowolnej chwili..

miłego dnia mamuśki i kciukasy za dwupaki!

reklama
Dzien dobry

Lilla, jakie to Twoje dziecko juz wiekowe :) udanego grillowania i grzecznej Zolki :)

Serge, Twoja mala niech se zartow nie robi i sie rodzi. Ilez mozna siedziec w brzuchu??

Katka, Venus, jak tam?

Michalina, dalo cos latanie po schodach? Kiedy dostaniesz kroplowke?

Ja dzis wyspana, mimo, ze Olek do 2 nie spal, a o 4.30 i 7.30 pobudki na jedzenoe robil.
Teraz tata zabral go na spacer, a ja pije kawke i jem ciacho kokosowe od tesciowej :)
I bola plecy i to cholerne spojenie, ale poki co nie psuja humoru.

Milego dnia.

Lilla wszystkiego naj naj :)
Dzisiaj też nie będe rodzić...tak więc tego.
Magdalenka mam to samo muszę wymyślić jakieś zajęcie dla Wiki sama bym sobie włoskiego loda zjadła :D a ten sen co miałaś to chyba proroczy że wszystko pójdzie szybko i sprawnie :)

reklama
Lilly - za dzisiejsze i Hubson - za wczorajsze święto dużo miłości :)

Jak to majonezowe?? z jakimiś warzywkami?? nie słyszałam jeszcze o takim

Magdalenka - a jeśli daję sab simplex, 5 kropel przed każdym jedzeniem to nie będzie za dużo jak jeszcze dodam jakiś probiotyk?? czy to zupełnie inna lekarstwowa bajka i jest ok??

Serg - jeszcze troszke. Jak to jest, że najpierw dzieciaki się pchają przedwcześnie na świat a potem wychodzić nie chcą jak już mogą a nawet muszą

MichALIna - jak tam??
Bellina, Ka.wo, Katka, venus, Magdalenka - pewnie kogoś pominęłam - jak mija kolejny dzień to znaczy ze o ten dzień już bliżej do spotkania z maluchami. Dacie radę :-):-)

Do góry