reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2014

reklama
Nie kupuj ;)

Kasia, u mnie terror. Coz poczne. Drzemal o 17 wiec zasnal z bolem o 21. Boje sie nocy

Ostatnia edycja:
Witajcie, miałam wyjazdowy weekend - ale nie to ze walentynki, do pradziadkow się wybraliśmy , ot cała wyprawa.
Babcia tak wciskala w nas jedzenie ze się przejadlam i mi nie dobrze :( odezwę się jak ozdrowieje! Dobranoc

Gdzie sie chowacie cały dzień :) Myślałam, że mi internet ukradli :)

U nas se tak se. Byliśmy dzisiaj ( znowu ) u teściów i całą drogę powrotną śpiewałam koła autobusu... i 4 razy zatrzymywaliśmy się, wyciągałam dziecko z fotelika, uspokajałam i znowu koła autobusu i tak 35km :)

Helol! Elifit chyba bez sensu kupowac, btw czytalas pw ode mnie? :>
U mnie dziś mąż walczył z usypianiem i ogladamy kompanię braci. Chyba bardziej jednak dla facetów to. Ja Ci mówię Makota jak Ci synek urośnie bedzie najgrzeczniejszy ze wszystkich, wynagrodzi Ci

reklama
W tez lubi koła autobusu [emoji2] ale nr jeden jest o jak przyjemnie i jak wesoło w pingwinka bawić sie, sie, sie...

Do góry