reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

reklama
zastanawiam się czy robić jeszcze betę, robiłam tydzień temu we wtorek miałam 755 a czwartek 1767 i nie wiem czy jeszcze zrobić czy dać sobie już spokój bo w piątek wizyta

Byłam sama, ale pytałam panią doktor i mówiła, ze bez problemu mogę przyjść następnym razem z mężem wiec go zabiorę ;) ale się cieszę, kurde gdybym mogła to bym to opiła [emoji12][emoji111]️ to teraz będę trzymać kciuki w piątek za Was dziewczyny!

IwonaiMaja ja bym już nie robiła bety bo po co? Przecież przyrasta, nie ma co popadać w paranoje... Karolina ładna beta! Gratulacje! Ja w piątym tygodniu miałam 950. A skąd wnioskujesz, że to dopiero 2-3 tydzień?

No wlasnie to mnie najbardziej zastanawia, pod wynikiem sa normy dla tygodni ciazy, a konkretnie:
5-50 - 1 tydzien
50-500 - 1-2 tydzien
100-5000 - 2-3 tydzien
5000-10000 - 3-4 tydzien itd
Czyli wedlug wyniku jestem w 2-3 tyg ciazy.... czy to wiarygodne :nerd:

reklama
Do góry