Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja sie smaruje bo kiedys jak przytylam 5 kg to mialam rozstepy wiec obawiam sie najgorszegoSłuchajcie-smarujecie się kremami na rozstępy? Bo to w sumie już czas..
Ja zawsze jak chodze do dentysty proszę robić bez znieczulenia (chyba, że kanałowkaGRATULUJE CHLOPCZYKA
generalnie boje sie porodu owszem ale mysle przede wszytskim o malenstwie i jakos to mi dodaje wiecej sily...i optymizmu..Mialam ostatnio taka sytuacje..bylam u dentysty i mowila mi, ze powinnam miec znieczulenei bo dwa zeby...ale po prostu zaproponowala mi po rozmowie ze da mi znieczulenie jak zaboli a tak to bede wolno robic zebym wytrzymala. Po dluzszym borowaniu nagle zaczelam czuc cieplo..bol..ale momentalnie zamknelam oczy i myslalam o malenstwie co robi..czy fika czy smakowal mu dzisiaj obiadek ze go bardzo kocha, ze czekam ze juz cce go przytulic..i sluchajcie nagle uslyszalam Pani Agnieszko juz skonczylamW SZOKU BYLAMMMMM
tak wiec mysle, ze w takich ciezkich sytuacjach jak smutek,bol,przemyslenia o porodzie i innych rzeczach warto wtedy myslec o tym skarbie co nosimy pod serduszkiem ktore jest z nami polaczone pepowinka- komunikujmy sie z nim przekazujmy im dobre mysli
ja tak robie
![]()
Tak Ja smaruje się regularnie co wieczór przed snem Mustelą. W sumie od 6 tygodnia jużWiem, że i tak czy wyjda mi rozstępy nie zależy od kremów, ale od wielu innych czynników m.in tendencji do rozstepów
![]()
pewnie pomysl co u niego co bedziecie robic jak juz bedzie przy Tobie fizycznie..co mu opowiesz..jak bedzie wgladac..zacznij z nim rozmawiac w myslachJa zawsze jak chodze do dentysty proszę robić bez znieczulenia (chyba, że kanałowka) i staram się myślec jak mnie boli o najgorszym bólu jaki w życiu czułam i tłumacze sobie "pomysl jak Cię wtedy bolało,teraz to nic" hehehe
Ja idę 15 marca do dentysty i tym razem będę myśleć jak Ty
o maleństwie
![]()