reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2016

hmm z tego co czytalam dzisiaj to po prostu od dluzszego czasu trzeba sie ssmarowac oczywiscie przed ciaza nawilzac skore zeby byla elastyczna i w czasie ciazy kremem przystosowanymdla kobiet w ciazy. Tak wiec kupie krem na poczatek ten ziajki i zobaczymy....systematyczne smarowanie pomaga na pewno..

Jolcia no to ciekawy masz obiadek:) ja dzis kurczaczek ziemniaczki i salatka:)

reklama
hmm z tego co czytalam dzisiaj to po prostu od dluzszego czasu trzeba sie ssmarowac oczywiscie przed ciaza nawilzac skore zeby byla elastyczna i w czasie ciazy kremem przystosowanymdla kobiet w ciazy. Tak wiec kupie krem na poczatek ten ziajki i zobaczymy....systematyczne smarowanie pomaga na pewno..

Jolcia no to ciekawy masz obiadek:) ja dzis kurczaczek ziemniaczki i salatka:)
ja już dawno po obiadku :( a tu do 16 na kolejne jedzenie muszę czekać :(

Dzisiaj z nudów uszyłam dwie żyrafki.
uploadfromtaptalk1455545392258.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1455545392258.jpg
    uploadfromtaptalk1455545392258.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 177
Dziękuję. Ogólnie to mój debiut. Maszynę mam od niedawna. Znalazłam jakiś stary podkoszulek i postanowiłam zrobić mały recykling ;)

Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka

Aga, śliczne!
U nas dziś kurczak pieczony, ziemniaczki i fasolka szparagowa:) kurczaczek swojski od dziadzisuia ze wsi także pychotka!

reklama
Do góry