Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witajCześć Dziewczyny!
W lipcu ponownie zostanę mamą i chciałabym do Was dołączyć, czytam Was od samego początku. Termin mam na 07.07. Więcej o sobie napiszę w odpowiednim wątku.
u mnie jeste to samo, gdyby przyszło mi teraz rodzić to nie miałabym siły, ze wszystkich sił liczę na to że ja odzyskam siły bo nie wiem kto za mnie urodzi....Taq - witamy
Dziewczyny, czy wy też jesteście słabe? Tzn. Ja jak wejdę na 2 piętro, na którym mieszkamy to mam taką zadyszkę, choćbym weszła na Kilimandżaro... masakraa tu jeszcze połowy nie ma, co będzie później?
![]()
Ja ze schodami mam to samo. Duszę jak wieloryb wyrzucony na plażę.Taq - witamy
Dziewczyny, czy wy też jesteście słabe? Tzn. Ja jak wejdę na 2 piętro, na którym mieszkamy to mam taką zadyszkę, choćbym weszła na Kilimandżaro... masakraa tu jeszcze połowy nie ma, co będzie później?
![]()
Ja mam tak samo słabo aż mi się nieraz robi.Taq - witamy
![]()