Needi
Fanka BB :)
Poźniej trzeba bedzie zamieszkać na parterzeA z czasem będzie gorzej? Przejdzie? Bo kurcze nie wyobrażam sobie co będzie później?nie mamy windy...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poźniej trzeba bedzie zamieszkać na parterzeA z czasem będzie gorzej? Przejdzie? Bo kurcze nie wyobrażam sobie co będzie później?nie mamy windy...

mam dokładnie tak samoTaq - witamy
Dziewczyny, czy wy też jesteście słabe? Tzn. Ja jak wejdę na 2 piętro, na którym mieszkamy to mam taką zadyszkę, choćbym weszła na Kilimandżaro... masakraa tu jeszcze połowy nie ma, co będzie później?
![]()
będzie tylko gorzej, zwłaszcza że największy brzuch wypadnie nam w najlepsze temperaturyA z czasem będzie gorzej? Przejdzie? Bo kurcze nie wyobrażam sobie co będzie później?nie mamy windy...
a skąd dokładniej bo to moje rodzinne strony za którymi tęsknięMieszkam ok 80 km od Jeleniej Gory... istna świeżyca.
jaki czat i gdzie ?DiNatale zdrowia !
Jak któras ma ochotę mamy czat założony lipcówek ....ale mówie produkcja tam ogromna![]()
Haha, spoko, ciekawe co na to sąsiedziPoźniej trzeba bedzie zamieszkać na parterze![]()
Tak myślałam, że tak będzie... łudziłam się, że może z czasem dostaje się energii nie wiem skądjak Cie nie pocieszyłam to przepraszam![]()
80 kilometrów to daleko... Zgorzelec. Ale kowary znam dobrze :-)mam dokładnie tak samo
będzie tylko gorzej, zwłaszcza że największy brzuch wypadnie nam w najlepsze temperaturyjak Cie nie pocieszyłam to przepraszam
a skąd dokładniej bo to moje rodzinne strony za którymi tęsknię![]()
na porodówce dostanieszTak myślałam, że tak będzie... łudziłam się, że może z czasem dostaje się energii nie wiem skądno trudnooo
![]()
KOchanie ja z okolic Lubania80 kilometrów to daleko... Zgorzelec. Ale kowary znam dobrze :-)
A owszem. Toż ja tam do Jastrzebskiego jeżdżę wydawać grubą kasę raz na jakiś czasKOchanie ja z okolic LubaniaToż to rzut beretem
![]()
i meble kuchenne szmaciarze mi tam robili