Julka89.89
Cudzie trwaj..
Mój to najczęściej wariuje jak pije coś kwaśnego np herbatę z zurawina albo sok no i głównie wieczorami 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja za słodkim nie przepadam. Przed ciążą to ciast wcale, batonik raz na miesiąc, no pączuś do kawki mógł byćTeraz w sumie nieco lepiej, czasem mnie ciągnie na słodkie, ale generalnie słodkie bleee
czekolada? zawsze jak dostawałam kładłam na półkę, a mąż jeszcze jako chłopak wyjadał
dlatego lubił do mnie przychodzić
![]()
ja tez nic innego nie robie tylko ogladam malusie ubranka. nie jest tak zle bo polowkowe mam w przyszla srode wiec moze w koncu bede wiedziala plec na 100 % i dostane zielone swiatlo na zakupylila myślę że każda z nas ma gorsze dni. ja tez czasem tak bardzo chciałabym żeby już dziecko było z nami, ale musimy docenić ten czas ciazy bo w końcu nie zdarza się często w życiua kopniaki pewnie niedługo poczujesz
ja znowu wariuje na widok malusich rzeczy. z nudów oglądam i ciągle bym coś kupowała ale musze się powstrzymywac